DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Imiteret læderbillede
Ægte eller faux lædermalerier er en fantastisk måde at dekorere et interiør på. De, der er lavet med egne hænder, er en original gave til mor, for eksempel til ferien den 8. marts. At skabe en stilleben “Bouquet. Callas ”vil være nødvendigt: tykt pap, selvklæbende papir, stykker læder eller dets erstatning, gult garn, vandtæt lim, tandstikker, tråd og saks. Først skal du fremstille et papirmønster. I albummet tegnes det ønskede antal kronblade og blade. Størrelsen på delene vælges vilkårlig, svarende til parametrene for basen fra papbasen.

tegne skitser på papir


Overfør papirmønstre til huden, skær dele af blomsten ud.

Overfør papirmønstre til huden


Fedt en halv bomuldsknap med lim, indpak med gul garn.

Klip enden af ​​tråden


Klip enden af ​​tråden. Stamen er klar.

indpakning med gult garn


Vi arbejder fortsat med kronbladene. Lim et stykke tråd langs hudens kanter. I fremtiden vil denne handling gøre det lettere at give blomsten eller forlade den ønskede form.

lim på hudens kanter


Vi får resultatet.

Vi får resultatet


Den øverste del af emnet skal skæres omhyggeligt, dvs. fjerne overskydende hud. Lad wiren være i bunden. Lim stammen i midten af ​​kronbladet og brug wiren til at indpakke kanterne på blomsten indad.

pak kanten af ​​blomsten indad


Sådanne knopper bør vise sig.

knopper


I det næste trin giver vi bladene en aflastningsform. For at gøre dette påføres lim langs mønsteret og bøj arket i halvdelen.

bøj arket i halvdelen


Den centrale vene lader tørre.

lad det tørre


Andre vener kan skelnes på samme måde. Lim evt. Wiren omkring kanterne på mønsteret og få en konveks form på arket.

lim wiren


Vi passerer til bunden af ​​billedet. Pappoverfladen er dekoreret med en selvklæbende film. Et helt stykke film blev ikke fundet, så vi arbejder omhyggeligt med to strimler.

Vi passerer til bunden af ​​billedet

dekorere med en selvklæbende film


Når baggrunden er klar, skal du anvende detaljerne. Fra en afstand værdsætter vi det store billede. Det kan godt være nødvendigt at tilføje eller reducere antallet af farver og ændre deres placering.

anvende detaljer


Advarsel! Det afgørende øjeblik er farvning af stilke og blade. Når man opretter et billede af læder, bruger håndværkere normalt akrylmaling. Her er ikke en almindelig professionel sag, men amatørpræstationer. Vi bruger gouache og akvarel. Så malingen ikke tages op, for den tilbereder vi en opløsning af vand, eddike og salt (2: 1: 1). Våd børsten og mal læderet.

antal farver


Lad bladene tørre i 8-12 timer.

Våd børsten og mal læderet


Ikke dårligt, ikke? På det sidste trin limes delene til basen. Vi starter med blomster og stængler.

Vi starter med blomster og stængler

Vi starter med blomster og stængler


For øvrig glemte de at tale om rammen. Vi fremstiller det af læderrektangler. Først skærer vi stykker på ca. 0,5x1,5 cm i størrelse, derefter laver vi strimler med en saks, der imiterer en frynse.

efterligne frynser


Vi begynder at lime rammen fra nederste højre hjørne og gradvist bevæge os op.

limning af frynser


Vi designer de nedre og øvre grænser. Vi afslutter arbejdet med at lime fronten til den venstre kant af papbasen. Rammen er klar.

limning af frynser


Det gjenstår at tilføje bladens farver. Vi vælger det mest gunstige sted for greener og tager limen op. Advarsel! Flammer vil hjælpe med at gøre hudoverfladen præget. Hvis du holder kanterne eller midten af ​​kronbladet over ilden, vises konvekse knolde. Med en kunstlæder fungerer et sådant trick ikke.

Kunstlæderbillede


Så alle detaljer er tørre. Dette er et billede lavet af kunstlæder “Bouquet. Callas. "

Kunstlæderbillede


Enkel og original. Mor eller venner vil helt sikkert lide billedet.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner