DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Hjemmelavet feeder feeder
Feederfremførere er forbrugsstoffer. Undertiden når en fisker på aflåste steder, kan en fisker miste en masse foderstoffer i en fisketur. Men de er ikke så billige. Mono nægter selvfølgelig fiskeri på lovende steder, men du kan reducere omkostningerne for foderstoffer selv meget. For at gøre dette kan du gøre det selv. Det er ikke så svært. For at fremstille en arkføder, du har brug for - en plastflaske, bly, papirsæt. Af værktøjerne har du brug for saks og tang. Du har også brug for en søm eller et loddejern. Små skalaer er meget ønskelige. Men du kan undvære dem.

Feeder feeders


Først skal du klippe en strimmel fra flasken. Vi skærer den på en sådan måde, at når vi foldes, får vi en cylinder med dimensioner svarende til størrelsen på arkføderen.

Feeder feeders


Derefter skal du lave huller i strimlen. Dette gøres let med et opvarmet loddejern. Hvis det ikke er tilfældet, gør en negle, der er opvarmet i brand.

Feeder feeders


Ved opvarmning skal det holdes med en tang, dette reducerer risikoen for forbrændinger. Huller har brug for meget. Agn vil spildes gennem dem.

Feeder feeders


Herefter kræves en strimmel bly. Bly er nemmest at finde i gamle bilbatterier. Et batteri er nok til mange fødere. Men inden brug skal bly smeltes. Dette skal ske i friluft under overholdelse af alle sikkerhedsforholdsregler. For at få strimler bly, udskilles dens skive med mælk til arkets tilstand og skæres med almindelig saks i de nødvendige strimler.

Feeder feeders


Båndstrimlen skal være lidt længere end arkføderen. Dette vil løse det.

Feeder feeders


Bøj papirclippet som vist i figur 7.

Feeder feeders


Derefter samler vi feederen ved hjælp af en tang. Bøj først kanten af ​​strimlen uden en papirclips. Bly skal presses så hårdt som muligt. Hjemmelavet feeder feeder er klar.

Feeder feeders


Hvis der er vægte, kan feedere vejes og underskrives med en markør. Det er ikke nødvendigt at gøre feederen gennemsigtig. Du kan bruge flasker i forskellige farver.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner