DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Nålekasse - et halvt æble
Hej Nålekasse er en meget nødvendig ting for husmødre. Men alle er vant til at se dem firkantede, runde og ikke originale. I dag vil jeg dele med dig ideen om, hvordan jeg let og hurtigt fremstiller en original og smuk nålehætte med mine egne hænder. Til dette har vi brug for:
- Skumgummi.
- Saks.
- Stof rød, grøn, gul og brun.
- Tråde i stoffets farve.
- En nål.
- Tråden.
- Sort og brun filtpen.
- Nippere.
Først har vi brug for skum. Fra det vil vi skære halvdelen af ​​det fremtidige æble. Dette kan gøres med en saks. Sådan fik jeg det.

skær et halvt æble

skær et halvt æble


Nu tager vi en aluminiumtråd, vi bider to stykker fra den med en tang. Det ene stykke viste mig at være 9 centimeter langt og det andet 20 centimeter. Et kort segment vil tjene os en pind til et æble, fra et langt segment vil vi lave et blad. Det gøres ganske enkelt. Vi bøjer ledningen i form af et ark, snor enderne sammen. Generelt afhænger segmenternes længde af størrelsen på det skårne æble.

tage aluminiumstråd

tage aluminiumstråd


Vi tager stoffet. Faktisk kan du tage et stof af enhver farve og enhver tekstur, fordi dette er dit æble og lade det være som du ønsker det skal være. Jeg tog et almindeligt stof af gult, grønt, brunt og rødt med et mønster.

Tag stof


Som du allerede har forstået, laver vi et blad af grønt stof. På stof
sæt trådrammen, cirkel den, og tilføj kvoter for sømme på 0,5 centimeter. Klip og sy bladet ved at indsætte trådrammen indersiden.

lav et blad


Tag det brune stof. Vi skærer et rektangel 3 centimeter bredt, 6 centimeter langt derfra, vikler det på det andet stykke ledning for at mængde og sy det. Tre centimeter tråd har vi tilbage uden stof.

stykke tråd

stykke tråd


Sy bladet på pinden. Det er kun nødvendigt at sy så tæt som muligt, så vores blad holder godt.

Sy et blad på en pind


Smør spidsen af ​​tråden med lim og indsæt den i halvdelen af ​​æblet.

fedt med lim og lim


Tag den røde klud til den konvekse side af æblet og den gule klud til den glatte side. Vi hyler et æble, hvor vi er nødt til at lave underbud.

Omhyllet æble

Omhyllet æble

Omhyllet æble

Omhyllet æble


Vores æble er næsten klar, det gjenstår kun at tegne en kerne på et afsnit af et æble. Vi tegner det med brune og sorte filtpinde. Hvis du ikke er en kunstner, så råder jeg dig først til at tegne med en enkel blyant og, hvis du vil, cirkel den med en filtpen med den ønskede farve. For at gøre det lettere at forstå, hvor og hvad man skal tegne, skal du tage halvdelen af ​​et rigtigt æble og kigge. Det er hvad jeg fik.

Nåleboks et halvt æble


En sådan nålestang kan simpelthen lægges på en hylde eller laves en lille løkke og hænge på væggen.

Nåleboks et halvt æble


En sådan nåleseng vil perfekt opfylde sit tilsigtede formål og vil fungere som en indvendig udsmykning. Farvel.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner