DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
God eftermiddag Meget snart kommer den mest elskede og romantiske ferie blandt alle de forelsket. På denne dag er det sædvanligt at give Valentines til alle, du elsker. Jeg mener, at sådanne Valentines bør gøres med deres egne hænder og give dem fra hjertet. Nu vil jeg dele en af ​​mulighederne for hvordan man laver Valentine selv. Til dette har vi brug for:
- Tråd (som bøjer godt).
- Nippere.
- Flaske eller dåsehætte.
- Rød og grøn polyethylen.
- Saks.
- Filt-tip pen.
- Lim.
- Fil.
- Scotch.
- Bølgepapir i grønt.
- Sisal er grøn.
- Cement eller gips.
- Lysere.
- Perler af guldfarve.

Tag ledningen og bid af med et par trådskærer den ønskede længde. Vi bøjer det i form af et hjerte, snor enderne sammen.

Tag en ledning og bid af

Tag en ledning og bid af

Tag en ledning og bid af


Derefter tager vi låg, fylder det med en opløsning af gips eller cement. I midten af ​​dækslet ved hjælp af perler fastgør vi de snoede ender af tråden. Du kan bøje enderne lidt, så tråden holder sig mere sikkert i låget. Helt ærligt tog jeg først et lille dækning, og mit hjerte ville ikke stå oprejst. Det faldt hele tiden. Jeg løste dette problem hurtigt. Jeg tog bare låg med en større diameter, satte håndværket der og fyldte det igen med gips. Generelt, hvorfor siger jeg alt dette? Jo mere hjerte du har, jo større er diameteren på låget.

tag låget

dæksel

dæksel


Sæt hjertet til side, indtil opløsningen stivner. For tiden kan du tage grøn polyethylen og skære strimler, der er 0,5 cm brede.

indtil opløsningen stivner


Så snart opløsningen hærder, tag et ark papir, cirkel hjertet udefra. Hvorfor dette er nødvendigt, vil jeg fortælle lidt senere.

tag et stykke papir


Lad os i mellemtiden komme ind på at dekorere hjertet. Tag de striber, som vi allerede har skåret på forhånd, og indpak vores hjerte.

hjerte dekoration


Nu har vi brug for en fil og et hjerte, som vi skærer ud af papiret. Vi lægger mønsteret på filen, cirkel rundt hjertet og skærer det ud. Bedre at cirkle med en filtpen, så slettes den let. Når vi har skåret hjertet ud, er det nødvendigt med omhyggelig limning af kanterne på filen med et tyndt tape. Kun ovenfra er det ikke nødvendigt at fastgøre siden så indsætter vi et foto i denne fil.

Sæt mønsteret på filen


Nu kan du lime hjertet fra filen til hjertet af ledningen. Lim vil hjælpe os med dette. Du skal bare se, så kun et lag af filen klæber til hjertet ovenfra.

stick hjerte


Lad hjertet til side og lav blomster af rød polyethylen. Først skal du klippe kronbladene.

lav blomster af rød polyethylen


Saml nu blomsten. Tag et kronblad, smør bundkanten med lim og rulle det ind i et rør. Lim derefter det andet kronblad. Kanterne skal være bøjet lidt væk fra det forrige kronblad. Med de andre kronblade gør vi nøjagtigt det samme. En blomst har brug for 8-9 blade.

en blomst

en blomst

en blomst


Blomsten er næsten klar. Nu har vi brug for en lettere, ved hjælp af ild vil vi bøje bladene ved blomsten. Polyethylen er let at smelte, så du kan ikke bringe tænderen tæt på kronbladene. Det er hvad der skal ske.

Polyethylen er let at smelte


Jeg råder dig til straks at fremstille så mange blomster, som du har brug for, men vigtigst af alt en ulige mængde. Jeg lavede elleve stykker.

lavet elleve stykker


Brug for at lave blade til blomster. Tag grønt bølgepapir og klip blade fra det. I gennemsnit to, tre for en blomst. Derefter, midt i hvert blad, foretager vi en uddybning med tommelfingrene, lidt strækker vi, retter papiret ud til siderne for at give volumen og form.

lav blade til blomster

lav blade til blomster


Blankerne er klar, du kan klæbe alt sammen. Lim først bladene og lim derefter blomsten.

lim bladene

lim bladene


På denne måde limer vi alle blomsterne.

lim dem på en kaotisk måde


Når alle blomster og blade er på plads, tag perlerne og lim dem på en kaotisk måde.

lim dem på en kaotisk måde


Nu kan du udføre dekorationen til bunden af ​​vores formfremstille legeringer. Tag den grønne sisal, riv den lidt og lim den. Alt, Valentins klar, det gjenstår kun at vedhæfte et foto af en elsket eller et kort med en kærlighedserklæring.

Valentine


Glem ikke, at du giver et dråbe af din varme ved at give et valentinkort lavet af dig selv. Farvel.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner