DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Valentinsdag, en gourmetmiddag, ømhed og knus og selvfølgelig lys. Hvor uden dem? I dag passerer uforenelige romantikere uden stearinlys ikke en eneste kærlighedsoverraskelse. Lad os prøve at lave et ægte duftlys med vores egne hænder! For at gøre dette skal du:
• 4-5 stearin suppositorier.
• Et glas (du kan tage et almindeligt glas, eller du kan bruge et engangsglas).
• Kosmetisk duft (i dette tilfælde er "Rose" for eksempel bedst egnet).
• Serviet til decoupage.
• Bånd og bue til endelig udsmykning.
Derudover er der brug for visse værktøjer og redskaber:
• Kapacitet til smeltning.
• Kasserolle med vand.
• Pincet eller pincet.
• En teskefuld.
• Blyant.

har brug for materialer

bånd

Valentinsdaglys


Forberedelse til smeltning af stearinlys. Hvis du tager en plastik kop, behøver du ikke at forberede den på nogen måde. Men husk, at det lys, der er lavet i det, skal trimmes, da et sådant glas ikke er lige, men smalner til bunden. Hvis glasset er glas, skal du smøre væggene og bunden med en fløde eller en kosmetisk olie. Dette skal gøres for at gøre det lettere at trække lyset ud. Sæt et vandbad. Bryd stearinlysene i små stykker.

stearinlys


Efterlad en af ​​brikkerne længere end alle de andre - du bliver nødt til at trække vægen ud af den. Bemærk derfor, at længden af ​​dette stykke skal være den samme, som du ønsker at få et stearinlys. Stearin smelter meget hurtigt, så efter 5-6 minutter får du en klar væske. For at få materialet til at smelte hurtigere kan du røre det let eller let ryste smeltetanken. Når stearinet er smeltet, skal du tage pincetten og fjerne alle de korte veke forsigtigt og den lange sidst.

lysvæk


Når du får den, skal du placere den ene ende på bunden af ​​glasset og fastgør den med en dråbe stearin nøjagtigt i midten. Læg derefter en blyant på toppen af ​​glasset og kaste blot den anden ende af vægen igennem den.

sænk vægen


Uden at fjerne stearinet fra varmen, tilsæt kosmetisk duft (fra 15 til 30 dråber, afhængigt af den ønskede aromamætning). Derefter fjernes straks stearinet fra vandbadet og omrøres lidt. Hæld al den smeltede masse i et glas, og lad den stå, indtil lyset hærder.

udfyld


Når lyset er helt afkølet og hærdet, skal du fjerne det fra glasset.

stearinlys


Trim om nødvendigt. Tag nu et serviet og adskill det øverste lag med mønsteret. Sæt det på stearinlyset med mønsteret vendt ud. Varm derefter en teskefuld over ilden, og hold den godt, påfør den på et serviet.

smelt med en ske


Da skeen er varm, smelter stearinet derunder, og mønsteret bliver trykt på overfladen.

Valentinsdaglys


Typisk coates et decoupage-mønster ovenpå med lim for større styrke. Ved fremstilling af et stearinlys anbefales det ikke for at undgå ubehagelige lugte under dets forbrænding. Når du således har dekoreret hele lyset med et mønster, behøver du kun at forlade det kort før det hærder og fikser mønsteret helt. Bind derefter lyset med et bånd med hjerter og dekorér med en bue.

Valentinsdaglys


Sådan et stearinlys er garanteret en dejlig dekoration til en romantisk aften.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner