DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Træ med roser
God eftermiddag For ikke længe siden købte jeg plastposer til skrald, det viste sig, at de kommer i forskellige farver, ikke kun grå. Så jeg tænkte, at sådanne flerfarvede poser ikke kun kan bruges til direkte brug, de kan også bruges til at fremstille et smukt dekorativt træ med roser. Og hvordan man gør dette, vil jeg nu vise og fortælle. Til dette har vi brug for:
- Tråd (aluminium).
- Nippere.
- Avisen.
- Lim blyanten.
- Saks.
- Maling, pensel.
- Gryden.
- Puds eller cement.
- Polyethylen flerfarvede poser.
Så lad os komme i gang. Tag ledningen, ved hjælp af trådskærere skar vi den ønskede længde, jeg fik en længde på 25 centimeter, sådanne trådssegmenter har brug for 8 stykker. Derefter tager vi avisstrimler 2-3 cm brede, som jeg tidligere har skåret og indpakket et stykke tråd, fix spidsen med lim. Vi sætter ledningen på strimlen i en vinkel på 45%.

Træ med roser

Træ med roser


Kun 4-5 centimeter tråd behøver ikke at pakkes ind med en avis, og fyld derefter disse ender med cement. Så gør det med alle segmenter.

Træ med roser


Vi tilføjer segmenterne sammen og fastgør dem med et andet segment. Dette vil være bunden af ​​træet.

Træ med roser

Træ med roser


Lad os lægge fundamentet for vores træ en kort stund, vi fortynder opløsningen af ​​gips eller cement og hæld det i gryden. Derefter tager vi en træstamme og bøjer ledningen på det sted, hvor vores avis ikke er limet, dette er nødvendigt, så træet sidder fast. Alt, vi planter et træ.

Træ med roser

Træ med roser

Træ med roser


Når opløsningen i gryden hærder, kan du rette kvistene nøjagtigt, som du har brug for.

Træ med roser


Vi er nødt til at tilføje små grene, for dette har vi brug for avisrør. Vi tager en strimmel, en strikkepinde og pak en strimmel på en strikkepind, glem ikke at lime spidsen med lim. Vi tager nålen ud og får et rør.

Træ med roser

Træ med roser


Derefter skærer vi dette rør i stykker af forskellige længder og limer dem på store grene af et træ. Du kan klæbe den fast på to måder, du kan bare bøje kvisten, eller du kan gøre den så, at forbindelsen ikke er synlig, tag en avisstrimmel, som er 0,5 cm bred, og den længde, du har brug for, og vik den på samlingen, smør spidsen med lim. Jeg indrømmer ærligt, jeg limede både den første metode og den anden, den anden metode er bedre. Lim derfor alle de små kviste. Hvor mange sådanne grene er nødvendige? Så meget du vil, men jo flere sådanne grene, jo flere blomster får du på træet.

Træ med roser

Træ med roser


Alt, alle grene på plads, maler nu træet brunt. Om nødvendigt skal du male det en gang til.

Træ med roser


Mens malingen tørrer, skal du tage flerfarvede plastikposer og afskære toppen af ​​dem 5 cm bred. Vi tager toppen af ​​posen, fordi polyethylen er dobbelt der, og roser vil bedre beholde deres form.

Træ med roser


Alle disse strimler vil gå til blomster, undtagen grønne. Det vil være blade, men mere om det senere. Vi tager en strimmel og klipper kronbladene ud til den fremtidige rose.

Træ med roser


Hvordan man laver en rose, viser jeg på et spyd. Vi tager et spyd, pak det første kronblad på det, den nederste kant af kronbladet skal først smøres med lim.

Træ med roser


Vi tager det andet kronblad, smør også kanten med lim og overlapper det med det første, og rett derefter kanterne på det andet kronblad.

Træ med roser


Vi gør nøjagtigt det samme med alle kronbladene. Jo flere kronblade, jo mere storslået vil din rose være.

Træ med roser


På samme måde fremstiller vi blomster på trægrene.

Træ med roser

Træ med roser


Blomster sidder fast, du kan gøre en gryde, vi laver græs. Tag en strimmel grøn 5 cm bred, fold den flere gange og lav en kant langs strimmelens kant.

Træ med roser

Træ med roser

Træ med roser


Drej nu strimlen til et rør. Vi får græs, som vi "planter" i gryden, vi fylder med græs hele pladsen i gryden.

Træ med roser

Træ med roser

Træ med roser


Om ønsket kan du dekorere gryden, for eksempel med paljetter.

Træ med roser


Det er hvad vi fik.

Træ med roser


Træet er næsten klar, bare ikke nok grønne blade på grenene. Igen tager vi grøn polyethylen og skærer derfra firkanter 4x4 centimeter i størrelse og sammenbrud dem på denne måde.

Træ med roser

Træ med roser

Træ med roser

Træ med roser


Smør bladets hjørne med lim og lim det på grenene.De resterende blade er foldet på samme måde. Lim dem på en kaotisk måde. Når limen er tørret, skal du sprede bladene lidt. Vores dekorative træ med roser er klar.

Træ med roser


Opret, vis din fantasi, og du vil helt sikkert blive smuk og usædvanlig formfremstille legeringer fra almindelige ting.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner