DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Bænk til legetøj
En gang bad min fire år gamle datter, der sad i en park på en bænk, mig om at lave et til hendes legetøj. Jeg lovede at gentage ikke kun formen, men også farven på strukturen. Jeg tænkte længe på valg af materiale. Først ville jeg tage tråd og kviste fra træer. Men dette ville have vist sig at være et helt andet håndværk. Derefter besluttede jeg at lave alt ud af tykt pap fra en kasse til pakning af varer.

For at arbejde skal du finde følgende komponenter:
- et stykke meget tæt pap (fra kassen);
- farvet papir (mørkebrunt og sort);
- saks;
- tre træspyd til produkter;
- et rør af PVA-lim;
- foto af bænken.

For det første skal du bestemme størrelsen på bænken fra billedet. Mit færdige produkt var af sådanne dimensioner: Højden på bænken med ryggen er 12 cm, uden bagsiden - 6 cm, bredden af ​​pladerne er 15 cm og bredden formfremstille legeringer - 7 cm. Derefter skal du skære alle de nødvendige detaljer ud af tyk pap. Disse er: to sidedele (12 cm x 8 cm); 8-10 strimler, der er 15 cm lange og kun 1 cm brede. Skær derefter tre træspyd, så deres længde er ca. 12,5 cm.

tyk pap


Lim siderne med sort farvet papir på begge sider. Og indpakning af hver strimmel (dostochka) i et ark med mørkebrun farve. Lad limet tørre helt for at gøre det mere holdbart. For at forlænge produktets levetid kan du også indpakke det med tape.

lim delene


Nu skal du begynde at samle delene. Tag træpinde og fastgør dem på en af ​​siderne. For at gøre dette skal du lave tre lavvandede huller på emnet (så de ikke passerer). Hæld lim i dem, og sæt pindene på disse steder i lodret position.

begynde at samle dele


Så snart limen tørrer, skal du vende arbejde og gøre det samme med den anden sidedel. Forsøg at holde arbejdsstykkerne jævne og parallelle med hinanden.

montage butik


Her er sådan en ramme.

montage butik


Nu skal du sætte de små ting på bænken. Lim kanterne på de sorte emner med lim og påfør brune striber i nogen afstand. Bundpas 4 rekvisitter.

montage butik


Derefter skal du vende emnet og sætte 4 strimler til i øverste kant.

montage butik


Så snart limet tørrer på hele produktet, skal du vende håndværket og kontrollere bænken for styrke. For at gøre dette skal du svimle lidt og trække detaljerne. Min datter, der så lakken, sagde kun en sætning, der morede min forfængelighed: "Tak, det var hvad jeg ønskede." Hun plantede øjeblikkeligt sit legetøj og startede et spændende spil.

legetøj bænk

legetøj bænk
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner