DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Jeg købte en rød nederdel, og der var et problem med, hvad jeg skulle bære den. Ingen hævder, at den perfekte kombination er rød med sort. Men ting i sort ser deprimerende ud og er ikke meget elegant. Derfor forekom det mig at "genoplive" den mørke bluse med en smuk broche. Jeg kunne ikke finde en passende mulighed i butikken, så jeg tog alt det røde materiale ud af min “kreative” kasse og skabte en ekstraordinær dekoration med mine egne hænder. Det er ikke nødvendigt at bruge visse stenciler eller prøver, i dette tilfælde er det vigtigt at lytte til indre ønsker og stole på din smag.

Tag sådanne materialer til arbejde (og alle skal være nøjagtigt røde):
- tråde til strikning;
- krog;
- gevind til syning og en nål;
- bånd, paljetter, blonder, tyl;
- perler;
- PVA lim;
- saks;
- en pin (eller et specielt klip til brosker).

Rød brosje


Først skal du hækle en rund brochefod. Vi samler tre luftløkker, forbinder dem i en ring og begynder at strikke i et spiralmønster "SC." Den færdige runde base skal være ca. 4,5 cm i diameter. I stedet kan du bruge et stykke stof (tykt) skåret i form af en cirkel.

Rød brosje


Derefter tager vi et rødt bånd (1 cm bredt), skærer fire lige store segmenter. Hver af dem skal være ca. 15 cm lang. Fold båndet i form af en figur otte, enderne er forbundet i midten og sy til basen. Så du skal sy alle 4 bånd på tværs. Dette er hvad der sker på dette tidspunkt.

Rød brosje


Nu tager vi openwork fletning og formes ovenpå i form af en harmonika. Sy en tråd til basen. Det kan hylses omkring omkredsen, men finishen ser også smuk ud fra den ene kant. Ligesom på billedet.

Rød brosje

Rød brosje


Det gjenstår kun at lime nogle få perler i midten af ​​brosjen. Se selv, hvor meget der passer til emnet. Hvis perlerne er store, er tre nok, og hvis de er små, er der brug for 5-7 stykker. Og på den tomme side af emnet fastgør vi tre røde fjer (7 cm lange). Det viser sig en mørk brosje i skarlagen farve.

Rød brosje


Værket er så fascinerende, at jeg ville lave et ornament i sorte farver til en lyserød bluse. Til en sort broche strikede jeg den samme base som til en rød. Jeg lavede to store roser af tyl og en mindre. Tre sorte bånd (1 cm brede) blev syet nedenunder, og sorte fjer (9 cm lange) fikserede bunden omkring hele omkredsen. Broschen i sort var ikke mindre attraktiv og elegant.

Rød brosje


Det forbliver kun på den modsatte side at fastgøre stiften eller lime en speciel klips, hvormed smykkerne vil blive fastgjort til tøjet.

Rød brosje


Sådan blinker den røde brosje på blusen.

Rød brosje


Og dette er en lyserød bluse. Billedet viser, hvordan en sort hjemmelavet brosje effektivt transformerer et tøj.

Rød brosje

Rød brosje


Ved det samme princip kan du sy en brosje til et tøj i enhver farve. Hvis du tager flerfarvet materiale, kan den resulterende dekoration bæres med lyse tøj i alle nuancer. Størrelsen på brochen afhænger af basens størrelse.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner