DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Pasta-tesæt
Alle elsker pasta, fordi de er meget hurtige til at lave mad og lette at kombinere med forskellige produkter. Ja, deres velsmagelse er længe blevet værdsat. Men hvem ville have troet, at pasta kan være et godt materiale til kreativitet. original formfremstille legeringer kom ud af dette produkt. Du kan lave en fotoramme eller endda et helt panel af vermicelli. Du kan endda tiltrække dine børn til at arbejde med sådant materiale. Tegn et billede, smør det med lim og begynd at udfylde pladsen. Interessant nok produceres pasta nu i forskellige længder, former og størrelser. Jeg var mere interesseret i "hjulene", de er nemt limet til forskellige former. Jeg bringer opmærksomheden dig en trin for trin mesterklasse om at lave et tesæt: en kop, underkop og ske.

Forbered dig til arbejde:
- pastaformede "hjul" gram 250;
- et rør af PVA-lim;
- en kop og underkop;
- plastposer.

Forbered dig på arbejde


Først skal du pakke en underkop og en kop med en plastikpose. For at gøre dette er det bedre at vende underskabet på hovedet og dække med polyethylen ovenfra. Og i en kop er det vigtigt at placere pakken i midten.

pak ind i en plastikpose

pak ind i en plastikpose

pak ind i en plastikpose


Tag nu en underkop, påfør lidt lim på bunden. Begynd med at sætte hjulene fast. Placer en i midten, og placer derefter 5 pasta rundt om den. Til den næste række er der brug for 12 stykker.

Begynd at klæbe


Fortsæt med at indsætte pastaen og gradvist gå ned til kanterne på tallerkenen. Det er vigtigt at påføre lim ikke kun på polyethylen, men også på forbindelsen mellem pastaen.

Bliv vedhæftet pasta


Så snart hele overfladen på tallerkenen er fyldt, påføres endnu en dråbe lim på toppen (nemlig ved samlingerne). Lim desuden 7 stykker på den anden række fra midten, så pastaskuffen er på et lavt stativ.

Bliv vedhæftet pasta


Placer emnet nær batteriet, så limen tørrer hurtigere. Bedre tilbage natten over.
Når alt tørrer og klæber tæt, skal du omhyggeligt fjerne pastaskuffen fra polyethylen. Det viser sig sådan en skønhed.

overfladen på tallerkenen bliver fyldt


Fyld koppen med pasta fra midten. På samme måde skal du sætte en i midten, derefter 5 stykker i den anden runde og derefter 12 i den næste runde.

Fyld koppen med pasta fra midten


Så snart du fylder hele koppens overflade, skal du ikke glemme at smøre alle pastaens samlinger med lim på toppen. For at oprette kanterne kan du lime spiralerne rundt om omkredsen.

fyld hele koppens overflade


Anbring tomt natten over i nærheden af ​​batteriet. Når limen er tørret helt, skal du fjerne pastaen fra polyethylen. Her er en kop.

Placer det tomme natten over


Det gjenstår kun at lave et håndtag på 6 ringe, limet sammen på den ene kant, og klæbe det på siden af ​​beholderen. Koppen er også klar.

lav en pen


Du skal kun lime en ske. Fold en lille cirkel på 7 ringe, og der kræves 5 pastaer til at danne håndtaget. Læg alt på en plastikpose og vent, indtil limet tørrer. Skeen er klar.

lim en ske


Saml et tesæt. Dette håndværk vil være en fantastisk dekoration til dit køkken eller spisestue.

Pasta te sæt


Hvis du har en masse gratis hylder i køkkenet, kan du lave tre eller endda seks sådanne kunsthåndværk plus en kedel. Hvis du vil give arbejdet farve, skal du købe maling i en flaske (guld eller sølv) og male servicen.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner