DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Postkort overraskelse
Små souvenirs på St. Valentine er glad for enhver elsker. Det er godt, hvis nutiden er velkommen og behagelig. Til denne ferie er det sædvanligt at udveksle valentiner. Dette er små kort med behagelige ord og kærlighedserklæringer. Men jeg vil ikke rigtig købe en standard pap med de samme poetiske ønsker. For min unge mand ville jeg gøre noget originalt og unikt. Jeg samlet al min kreativitet, og det er hvad jeg fik. Volumetrisk hjerte af tråd i et æskekort. Du kan gøre noget lignende for din soulmate.

For at arbejde skal du:
- et ark med tyk pap (det er vigtigt, at det er farvet på begge sider);
- et stykke aluminiumtråd;
- tråd til strikning mørkerød;
- et rør af PVA-lim;
- saks;
- alle slags dekorative tilføjelser (fjer, bånd, paljetter).

Brug for at arbejde


Så først skal du lave et volumetrisk hjerte. For at gøre dette, tag tråden og drej den, hvilket giver et hjerteform. Det er bedre at tage aluminiumstråd, det bøjer meget let, og du kan give det enhver form. Hvis det er vanskeligt at manipulere, skal du bruge en tang.

lav et volumetrisk hjerte


Pakk den ind med mørkerød striketråd. Bare sørg for, at ingen tomme rum er synlige overalt. Det viser sig, at her er sådan et hjerte - hovedsymbolet for ferien.

Wrap tråden


Tag nu et ark dobbeltsidigt farvepapir og træk det ind i firkanter. I alt skal du lave 9 identiske firkanter, hver side er 7 cm. Et arbejdsemne på 21 cm med 21 cm opnås. Klip hjørnekvadraterne. Til arbejde har du brug for et sådant tomt i form af et kors, som vist på billedet.

træk det ind i firkanter


Fold de fire sidefelt i indad. Det viser sig, at den femte (midterste) firkant vil indeholde en overraskelse i form af et hjerte.

sving


Gå nu videre til at dekorere de fire ekstreme firkanter. Du kan skrive ønsker til din soulmate, læg dine fælles fotos. Eller lav mini kort. Lim f.eks. Et smukt bånd og to lyserøde hjerter på det, dekorér med små røde fjer, skriv "Kærlighed" med almindelige striketråde, stick paljetter og paljetter.

gå til dekoration

gå til dekoration

gå til dekoration


Glem ikke at klæbe røde skinnende bånd, der er cirka 15 cm lange på kanten af ​​hver kasse.Dette kan gøres ved hjælp af tape eller stoflim.

Overrask lykønskningskort med et hjerte af tråd


Sæt i midten et smukt volumetrisk hjerte, som du lavede af tråd og tråd. Det kan også friskes op lidt ved at dekorere med skinnende klistermærker. Det er bedre at placere håndværket i en lodret position. For at gøre dette, lim et stykke dobbeltsidet tape i midten og fastgør allerede et hjerte til det. Bind de modsatte bånd (parvis). Overraskelse er klar.

Overrask lykønskningskort med et hjerte af tråd

Overrask lykønskningskort med et hjerte af tråd


Når din sjælkamerat løsner båndene, vil du se, at du giver hende dit varme, lyse og kærlige hjerte. En dejlig souvenir til ferien.

Overraskelseskort


Du kan skjule ethvert andet overraskelsesemne på det centrale torv: en engelfigur, et lille plysedyr, chokoladehåndværk, vedhæng og øreringe, en ring eller en parfymeflaske ...
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner