DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
På St. Valentine prøver at præsentere hinanden små romantiske souvenirs med forskellige hjerter, kys og blomster. Hvilket vil være legemliggørelsen af ​​de mest oprigtige ønsker. Som regel er det rødt, der symboliserer kærlighed, lidenskab og stærke følelser. Derfor skal gaverne, der præsenteres på denne dag, være i dette farveskema. Vi tilbyder dig en mesterklasse til at lave et smukt hjerte lavet af bølgepapir på et trådstativ. Håndværket er lyst og attraktivt.

Til arbejde skal du forberede følgende materialer:
- et stykke tykt pap (du kan tage en papirkasse og klippe et rektangel derfra);
- lav dåse (bedre end dåse fisk);
- et stykke tæt tråd, der let bøjes (ca. 50 cm);
- bilateralt smalt bånd
- rød bølgepapir (papirservietter er også mulige);
- saks og papirvarer;
- PVA lim;
- plasticin;
- forskellige røde bånd.

nødt til at forberede


Først skal du tage ledningen og give den den ønskede form. Du kan dreje på toppen i en lille spiral og bøje i midten. Du kan lade det være fladt og kun vippe den øverste kant let. En masse muligheder. Fastgør derefter ledningen i midten af ​​dåsen ved hjælp af plasticin. I stedet for ler kan du fylde tanken med flydende cement eller alabaster (gips). Kun de skulle tørre ud i cirka en dag.

form wire


Pakk wiren hele vejen med bølgepapir eller servietter. For at fikse dem er det bedre at bruge PVA-lim. Lad papirlaget være større, så ledningen får volumen.

Pak ledningen


Nu skal du pynte en dåse. Du kan smukt og forsigtigt indpakke det med et tykt rødt serviet og binde det med et organza-bånd, idet du binder en bue på siden. Det ser godt ud. Lim det med en gennemsigtig klud eller maling med akrylmaling, hvis du vil.

dekorere en dåse


Derefter går vi videre til at skabe hjertet. Du skal tage en tyk pap, tegne et hjerte på det og klippe en stencil.

gå videre til at skabe hjerter


To stykker i samme størrelse skal være lavet af sådanne emner.

skåret ud


I midten af ​​hvert emne skal du skære et lille hjerte ved hjælp af en klerisk kniv. Disse to emner er nødvendige for det efterfølgende arbejde.

skåret ud


Lim dem sammen ved hjælp af dobbeltsidet tape. Og gå videre til udsmykning. For det første er det bedst at pakke hjertet med bølgepapir rundt om hele omkredsen for at skjule basen formfremstille legeringer. Du kan bruge et bredt satinbånd til dette formål.

vind hjertet

hænge et hjerte på et stativ


Drej derefter emnet med en smuk tråd, lim tre hjemmelavede papirroser. De er lette at fremstille af en papirkirkel, der er skåret i en spiral og limet i midten.
Og bind på toppen af ​​et rødt tyndt bånd.

hænge et hjerte på et stativ


Du skal bare hænge hjertet på et trådstativ. Det er nødvendigt at beregne trådens højde og hjertets størrelse korrekt, så arbejdet ser organisk ud.

Hjertet på et stativ


Her er en sådan original souvenir opnået fra improviserede materialer. Komplet en gave et hjerte lavet af slik og glæde din sjælkamerat på en dejlig romantisk aften.

Hjertet på et stativ
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner