DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Tårnhus til legetøj
Min fire år gamle datter elsker bare kinder og samler legetøj, der støder på chokoladeoverraskelser. Min mand og jeg snubler konstant over dem, de "bor" bare overalt: på gulvet, i sofaen, og endda en gang fandt jeg flodheste i køkkenredskabet. Dette problem måtte løses på en eller anden måde. Og jeg kom med et usædvanligt hus i form af et tårn, hvor alle disse små dyr vil bo.

Til arbejde skal du forberede følgende materialer:
- dåser (tre små eller en stor);
- klæbebånd;
- hørgarn, papirtråd;
- PVA-lim og stoflim;
- et stykke selvvævet stof;
- et stykke tykt pap (fra emballage) og kontorpapir (halv A4);
- saks;
- træspyd (eller fyrstikker).

forbered følgende materialer


Først skal du lime tre dåser ved hjælp af klæbebånd (hvis kapaciteten er høj, forbliver den i sin originale form).
Resultatet er et emne 16 cm højt.

lim dåser

lim dåser


Tag papirtråden og begynde at pakke den rundt om det fremtidige tårn. For at holde tråden godt, skal du rette dens ende. Og for at spolerne skal sidde tæt mod hinanden, er det nødvendigt med jævne mellemrum at påføre PVA-lim på basens overflade.

begynde at indpakke emnet


Når først du er færdig med at fylde overfladen, skal arbejdstråden limes på kanten af ​​produktet, så spolerne ikke slapper af. Hvis der er uudfyldte kanter, betyder det ikke noget, de kan være skjult med et linnet reb.

skjul med et linnet reb


Nu skal du lime emnet på et tykt ark pap. Du kan bruge et rektangulært klip fra købmanden til dette. Hvis du vil, drys pap med savsmuld for at skabe en mere interessant tekstur.

sæt det tomme på pap


Skær nu en cirkel fra en hvid, rektangulær papirpapir. Dann en kegle ud af det.

Dann en kegle ud af det

Dann en kegle ud af det


Og lim den i en cirkel med linnet garn. For at gøre dette påføres lim på papen og indpak det i en spiral med en tyk tråd.
Lim keglen oven på tinemnet.

Lim keglen på toppen

Lim keglen på toppen


Nu nødt til at gøre dekoration til tårnet. Fra træstykker skal du klippe 5 cm, 2,5 cm og 1 cm højt. Lav disse døre og et vindue ud fra huset. Du kan også klæbe på side- og spiralformer af garn, stykker kniplinger. Med et ord er det nødvendigt at udfylde det tomme rum på bygningens facade.

lav en indretning til tårnet

lav en indretning til tårnet


Fortsæt nu til dannelsen af ​​et smukt hegn. For at gøre dette, tag hørgarn og lim den på kanten af ​​kartonbunden i form af ringe. Til dette skal en tyk tråd limes omhyggeligt og gradvist drejes til runde forme.

fortsæt til dannelsen af ​​hegnet

fortsæt til dannelsen af ​​hegnet


Hele kompositionen kan suppleres med tematiske dekorationer. Lav for eksempel en stor kvast fra et stykke træspyd og linned, samt en pose korn fra en selvvævet klud og reb.

komplement til tema dekorationer

komplement til tema dekorationer


Placer usædvanlige dekorative genstande i nærheden af ​​tårnet.

dekorative genstande


Og på husets tag kan du fastgøre en magisk kugle. Det er let snoet fra et papir reb.

fastgør en magisk kugle


Det gjenstår kun at befolke indbyggerne i dette fabelagtige tårnhus.

Legetøjshus tårn


Dette håndværk vil helt sikkert intrige din baby. Min datter sidder i nærheden af ​​huset, kommer med historier og leger i forskellige situationer med små legetøjshelter. Og når han går i seng, placerer han alle indbyggerne i nærheden af ​​sit hus. Og nu snubler vi ikke længere over dyr, de står jævnt stille.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner