DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
I dag er smykker, der er fremstillet med polymer ler, eller som det også kaldes plast, blevet meget populære i modeverdenen. Dette materiale er ret budget, billigt, og derudover er det tilgængeligt for alle - fra det kan du forme en række figurer for børn, tinker formfremstille legeringer til hjemmefigurer, for eksempel eller for at lave originale og individuelle dekorationer. Det er sandsynligvis ikke værd at tale om det faktum, at de mest populære vedhæng skyldes, at de altid er i syne, fordi så mange mennesker ved det. Et vedhæng er den første ting, der får øje på, når man møder en person, efter tøj. Og hvis dette vedhæng også er massivt - er dette et temmelig stort plus, for fra tid til anden kommer massive vedhæng tilbage til mode. Dette værksted viser, hvor let og på kort tid at fremstille et massivt, men meget smukt vedhæng lavet af polymerleer uden at bruge mange materialer.

Så for at gøre det arbejde, vi har brug for:
- et stykke papir til skitse;
- en blyant (helst enkel og med en blød pennen, så du nemt kan rette linjerne);
- papirsaks og manikursaks (til at skære en skitse);
- klerisk kniv;
- en kavel (for at rulle leret jævnt ud, men hvis du har en pasta-maskine, vil det i høj grad lette din opgave);
- en solid, flad overflade, hvorpå vi vil rulle ud ler;
- papir eller olie klud (som kan bruges som underlag til ler);
- polymer ler i fire farver (kan tages efter ønske, men det er nødvendigt, at farverne er i harmoni med hinanden). Mesterklassen bruger sort, mørkegrøn, lysegrøn og blå polymer ler;
- kæde (tyk og lang);
- store forbindelsesringe - 2 stk.

vi har brug for


Trin 1
Først skal du tegne en skitse af det fremtidige vedhæng. Vi justerer linjerne så meget som muligt, prøv at lave så få huller som muligt. I mesterklassen laves et vedhæng med ordet "kærlighed", men du kan også tage et hvilket som helst andet ord, men et lille, for at undgå eventuel rivning af plastik og andre problemer. Det tilrådes også at arrangere to, maksimalt tre bogstaver i en række, og hvis ordet er længere, i to rækker.

skitse af det fremtidige vedhæng


Trin 2
Vi skærer skitsen ved hjælp af store saks langs konturen, derefter afslutter vi skæringen med saks, vi finjusterer alle linier. Det er nødvendigt at prøve en skitse til et rullet lag af polymerleer. For at lave et tyndt lag ler, skal du først ælte leret selv godt, derefter rulle det til en kugle, begynde at flade kuglen fra midten til kanterne med fingrene. Når laget bliver 3-4 mm tykt, skal du enten lægge det i en pasta-maskine eller rulle det med en kavlen på en plan overflade dækket med film eller papir (men det er bedre at tage filmen) til en tykkelse på 2 mm.

Klip skitsen ud


Trin 3
Dernæst skal du omhyggeligt skære ordet ud ved hjælp af en gejstlig kniv, mens du sørger for, at skitsen ikke glider fra laget med polymerleer.

klip ordet ved hjælp af geistlige n


Trin 4
Ret og glat alle kanter på vedhænget med dine fingre eller stakke. Vi tager en lidt mørkegrøn polymer ler, ruller den til en tynd, ikke mere end en millimeter strimmel, og viser spirerne på vedhænget, som vist på billedet. Du kan tænke på absolut ethvert arrangement af spirer.

juster og glat


Trin 5
Med lysegrøn polymer ler (tidligere moset og rullet ud) laver vi kronblade (eller bladkugler, som det er mere praktisk) på spirer.

lav kronblade


Trin 6
Fra blå plastik laver vi cirkler lidt mere og arrangerer også vedhænget tilfældigt.

lav kronblade


Trin 7
Ved hjælp af en nål laver vi små punkteringer i de lysegrønne og blå sektioner af vedhænget.

dekorere vedhæng


Trin 8
Med den samme nål laver vi to gennemgående huller øverst på vedhænget, så du derefter kan fastgøre kæden.

dekorere vedhæng


Trin 9
Vi bager vedhænget på den måde, der er beskrevet i instruktionerne for ler. Vi tager en kæde og forbindelsesringe.

vi fastgør en kæde


Trin 10
Fastgør kæden forsigtigt til vedhænget med forbindelsesringen.

vi fastgør en kæde


Trin 11
På samme måde fastgør vi kæden på den anden side.

vi fastgør en kæde


Pendlen er klar! Slid sundhed!

Plastic vedhæng

Plastic vedhæng
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner