DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Skiver frugt på en åben plade
Tro mig, så snart du mestrer teknikken "quilling", Så bliver du simpelthen ikke stoppet. Jeg er fascineret af processen med at krølle papirstrimler. Jeg købte ikke et specielt sæt til denne teknik, men tog materialerne ved hånden. I stedet for en afdækningskrog bruger jeg et tyndt langt træspyd. Det er meget praktisk at vikle en papirstrimmel på den og let fjerne den runde billet. Derefter lader jeg den lille spiral slappe af og limer kanten med den sædvanlige PVA-lim. Først snoede jeg bare de “frie spiral” -elementer om aftenen og lagde dem i en beholder. Da jeg havde mange emner, lavede jeg de enkleste billeder og formfremstille legeringer (ofte var det blomster og dyr). Jeg gav håndværk til mine venner og kolleger. De kunne godt lide de små overraskelser. Men en fin aften besluttede jeg at gøre arbejdet ”Skiver af frugt på en tallerken”.

For at arbejde skal du forberede:
- et sæt papir til quilling (5 mm bred);
- saks;
- PVA lim;
- træspyd.
Jeg vil fokusere på hver enkelt frugt.

1. Druer.
For ham skal du vælge mellem et sæt på 21 en lang strimmel lysegrøn. Ud af 18 skal du dreje de "stramme spiraler", og de 3 resterende strimler skal skæres i 4 dele hver. Vi laver elementerne i “øjnene” ud af dem og drejer dem tilfældigt. Lim de emner som vist på billedet.

Skiver frugt på en åben plade


2. Jordbær.
For denne frugt skal du tage 33 røde striber og 1 grøn. 31 striber skal skæres i to og drejes de "stramme spiraler" -elementer. 2 tilbage for at indpakke den færdige form. Den grønne stribe skal skæres i to og drejes to elementer "pilespids". Lim elementerne som vist på billedet.

Skiver frugt på en åben plade


3. Orange og citron.
Tag 11 gule striber, 2 orange, 16 hvide. Fra 10 gule striber skal du lave 20 elementer af "trekanten" og indpakke hver halvdel med en hvid strimmel. Fra de resterende hvide farver skal du lave små "stramme ovaler". De resterende strimler bruges til at indpakke de færdige skiver. Lim alle de elementer, du har brug for, som på billedet.

Skiver frugt på en åben plade


4. Qiwi.
Til disse frugter skal du forberede 13 mørkegrønne strimler, 1 hvid, 2 brun, 10 sorte. Af de grønne striber skal du vri 26 "drop" -elementer, fra hvide - 2 "eye" -elementer, og fra sort - 20 emner "tight spiral". Browns vil blive brugt til at indpakke det færdige arbejde. Saml alle elementerne som vist på billedet.

Skiver frugt på en åben plade


5. Ananas.
Tag 9 lysegule striber. Fra otte laver du store elementer af "trekanten", og sidstnævnte er nødvendig for at indpakke arbejdet. Billedet fortæller dig, hvordan du limer elementerne.

Skiver frugt på en åben plade


6. Æblerne.
Tag 3 gule striber, 3 røde, 1 brune og 1 grøn. Vi fremstiller 6 "tætte ovaler" fra den brune stribe, 3 "øjne" -elementer fra det grønne og vrider de gule og røde, som på billedet.

Skiver frugt på en åben plade


Jeg lagde alle de færdige frugter ud på en lacy plade, som jeg tidligere havde lavet ved hjælp af quilling-teknikken. Du kan også lime den samme plade på billedet.

Skiver frugt på en åben plade


Dette smukke værk er fremstillet af almindelige papirstrimler, der er snoet til spiraler og forskellige elementer.

Skiver frugt på en åben plade
Kommentarer (1)
  1. Tatiana
    #1 Tatiana gæster 5. januar 2015 12:56
    0
    En meget original idé, jeg har ikke set sådan noget. Forfatteren er bravo !!!

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner