DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Dukkeamulet lavet af tråde
Jeg kan virkelig godt lide at arbejde med tråde. Jeg strik, hækler, broderer, laver malerier i stil med strengekunst og nitkografi. Det er så afslappende efter en hård dag, distraherende fra husstandens pligter, at jeg næste morgen vil bo og arbejde igen. Konstant efter arbejdet forbliver små garnet ærmer. Hvor skal man anvende dem? Og en gang besluttede jeg at lave en enkel og længe glemt amulettdukke. Ofte er sådanne dukker fremstillet af stof, præsenteret for børn, og de tjener som en vis beskyttelse. Men håndværket lavet af tråde har også lignende styrke. Derudover er dette arbejde meget enklere og kræver mindre materialomkostninger. Som jeg sagde ovenfor, vil du også løse problemet med resterne af små tråde.

Hvad skal der være klar til arbejde? Jeg tog:
- en lille glomerulus af grå striketråd;
- en tæt base (du kan tage et stykke træ, en bog eller en notesbog);
- saks;
- et dekorativt satinbånd (0,5 cm bredt) med en syrinfarvet farve til at dekorere værket.

Dukkeamulet lavet af tråde


For at komme i gang skal du tage tråden og pak den gradvist rundt om basen. Jeg tog en almindelig computermuspude. Du kan bruge enhver bog, notepad i et tæt omslag, et stykke træ. Bredden på min base er ca. 16 cm (dette vil være størrelsen på produktet). Forsøg at holde trådene tæt på hinanden.

Dukkeamulet lavet af tråde


Så snart nissen på basen er tæt og fluffy, skal du stoppe. Jeg fik omkring 50 vendinger rundt om måtten. Dette vil være kroppen af ​​den fremtidige chrysalis.

Dukkeamulet lavet af tråde


Nu skal du lave et andet nøje af tråde i nærheden. Kun det skal være mindre tæt (20-23 omdrejninger baseret på det vil være nok). Dette gør vi hår til dukken.

Dukkeamulet lavet af tråde


Nu tager vi saks og skærer den nederste kant af to nøster. Forsøg at holde på toppen med dine hænder, så de ikke falder fra hinanden. Således opnåedes to stykker: den ene større og den anden mindre.

Dukkeamulet lavet af tråde


Det er nødvendigt at binde et mindre emne med en almindelig knude midt i et større nøste. Forsøg at holde begge halvdele så jævn som muligt.

Dukkeamulet lavet af tråde


Fold nu det store emne i halvdelen, og spred den mindre base langs siderne.

Dukkeamulet lavet af tråde


Gå derefter til dannelsen af ​​hovedet. Efterlad ca. 3,5 cm fra toppen af ​​produktet, og bind denne del med gevind. Så vi får chrysalishovedet.

Dukkeamulet lavet af tråde


Adskil nu et par tråde til højre og venstre fra hovednettet - dette vil være hænderne på puppen. Og midt i den resterende længde skal du binde dukkens talje med en tråd.

Dukkeamulet lavet af tråde


På dette tidspunkt er vi nødt til at flette to pigtails ovenpå. Du kan efterlade hestehale eller væve en stor fletning. Med et ord gør vi en dukkefrisyr.

Dukkeamulet lavet af tråde


Og nu danner vi penne til vores produkt. Du kan også lave dem i form af væver eller strikke i enderne i bundter eller væve i fletninger.

Dukkeamulet lavet af tråde


Nu er det kun tilbage at trimme alle tråde, der stikker ud ved kanterne, kæmme dukkehimlen med dine hænder og dekorere produktet. Til dette brugte jeg et tyndt satinbånd i lilla farve. Du kan tage enhver skygge og andre dekorative ornamenter.

Dukkeamulet lavet af tråde


Her er et så originalt og brugervenligt håndværk i form af en dukke-amulet opnået fra almindelige striketråde.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner