DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Original krave med broderi
For nylig er klemmer blevet meget populære. De er især værdsatte for håndstrikning. De kan dekoreres med perler, masker og meget mere end andre, men i dag vil jeg tale om, hvordan man strikker en krave og pynter den med mindst elementært broderi. So. Til vores klemme har vi brug for to nøster med gevind i forskellige farver. Hovedfarven er hvid med gnister der allerede er syet på tråden, jeg brugte sorte tråde til broderi. Også ved hånden skal du have strikkepinde, en krog og en stor "sigøjner" nål.

Original krave med broderi


Det er vigtigt at huske, at broderitråd skal være mindst 40% tyndere end hovedtråden. For eksempel, hvis min hoveddel går til 3, går den anden til 1,5 tykkelse. Vi samler 70 løkker på strikkepindene og strikker det med den forkerte strik.

Original krave med broderi


Vi strikker hele kraven med et strømpemønster, hvor den forkerte side skifter med den forreste. Spænd ikke klemmen med mønstre og broderi (selvom kun et lille element) ad gangen. For det første ser det ikke særlig pænt ud. For det andet kan brugen af ​​andre mønstre komplicere broderiprocessen, især når du har brug for at tælle antallet af "kryds". Du vælger selv længden på klemmen. Jeg gjorde det to vendinger, mens jeg efterlod lidt ledig plads til jakken, så den omtrentlige længde er 110 centimeter.

Original krave med broderi


Jeg vil ikke anbefale at gøre en længde på 3 vendinger. Bredden på vores klemme er omkring 40-45 centimeter, afhængigt af densiteten af ​​strikning og tråd. Tre vendinger, og dette er næsten to meter langt, med en sådan bredde vil se latterligt ud, foruden at bære det er ubehageligt. Når du er færdig med at strikke et tørklæde, skal du fjerne løkkerne og efterlade det sidste.

Original krave med broderi


Derefter forbinder vi begge kanter på tørklædet med en krog, så vi får en krave.

Original krave med broderi

Original krave med broderi

Original krave med broderi


Det skal bemærkes, at tørklædet begynder at være lidt bredere end slutningen, selvom der og der er 70 løkker. Dette er fordi starten på strikning altid er mere fri. Med den endelige sammentrækning af sløjferne indsnævres bredden endvidere. Du behøver ikke at være bange for dette, men det vigtigste at huske er at beregne forbindelsen korrekt. Her er vi nødt til at få en sådan søm på forsiden efter tilslutningen.

Original krave med broderi


Gå derefter videre til brodering. Vi har brug for en nål med et stort øje, så vi frit kan folde tråden.

Original krave med broderi


Til brodering valgte jeg en sommerfugl - den første ting, der fangede mit øje. Hvis du ikke kan beregne broderimønsteret uden det forrige skema, er det bedre at finde det i en bog eller på Internettet. Du kan selv tegne et mønster og først derefter brodere det. I dette tilfælde skal en celle fra den bærbare computer regnes som halvanden "kryds". Først skal du brodere kroppen og vingerne.

Original krave med broderi


at broderi Det så smukt ud, trådene skulle ikke strammes, de skal efterlades lidt løs. Broder derefter antennerne. For at gøre dette bruger vi den sædvanlige metode til at sy “nål frem” eller “nål bagud”.

Original krave med broderi


Det er alt. Vi fik den originale sommerfuglklemme.

Original krave med broderi


Med gratis strikning kan tørklædet rotere. Så dette ikke sker, blødlægges først i varmt (på ingen måde i varmt !!!) og derefter i koldt vand. Press vandet let, og lad det tørre. Efter en så enkel modtagelse trækkes trådene ud, og du får en bred smuk klemme.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner