DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Maleriet" Sunflowers "i teknikken til nitkografi
Nitkografi er en sådan spændende teknik, at når du ser et billede, du allerede ønsker at dekorere det med filtpinde, maling og blyanter, nemlig med tråde. Planteobjekter (alle slags blomster, træer) ser godt ud i denne teknik, billeder af dyr, landskabsmalerier og endda portrætter af mennesker er sjove. Hvert billede begynder med det faktum, at du begynder at tænke over, hvilke farver du skal vælge, hvor hovedobjektet for arbejdet skal placeres, hvilken skygge der er bedst for baggrunden. I dag introducerer vi dig en mesterklasse til udførelse af maleriet "Solsikker" i teknikken til nitkografi.
Forbered følgende materialer til arbejde:
- et stykke spånplade i alle størrelser (på billedet er det et rektangulært tomt 30x40 cm);
- et rør af PVA-lim og en børste til lim;
- saks;
- en enkel blyant;
- en lang spyd af træ;
- tråde til strikning af samme tykkelse (alle slags nuancer af blåt, gult og grønt, plus en sort tråd).

Picture Sunflowers technique nitkography


Trin 1. Vælg først, hvilket billede du vil lave, hvor mange solsikker der skal vises på billedet. Det kan være et stort felt eller tre store blomster (som på billedet). Tegn med en enkel blyant den tegning, du vil lave. Hvis du ikke ved, hvordan man tegner, så find det rigtige billede på Internettet, udskriv det på en printer og sæt det fast på bunden af ​​værket.
Trin 2. Nu skal du tegne kanten af ​​billederne ved hjælp af trådene. Grøn farve skal skitsere konturerne af stængler og blade, gule blomsterblade og sort - fylde midten af ​​solsikkerne. For at gøre dette påføres lim på de steder, hvor linjerne blev tegnet med en blyant. For at gevindene skal ligge fladt på basen, er det nødvendigt at justere dem med en træpind.

Picture Sunflowers technique nitkography


Trin 3. Når figurerne er limet fast, kan du begynde at udfylde billedet med farvede tråde. For solsikkeblomster er det bedre at tage alle nuancer af gul, citron og orange. For at udfylde det indre rum er det vigtigt at klippe strengene i størrelse. Mål tråden præcist og skær den ønskede længde. Eller lim enden af ​​tråden og skær den i kanten af ​​kanten.

Picture Sunflowers technique nitkography


For at tegne blade og stængler skal du tage mørkegrønne, lysegrønne, mynte- og lysegrønne tråde. Lim dem på, skift forskellige skygger for at gøre billedet mere farverigt og levende. For at trådene skal klæbe jævnt, og der ikke er tomme mellemrum, er det vigtigt med jævne mellem at justere dem med en træpind og trække dem med fingrene og trykke dem ned til basen.

Picture Sunflowers technique nitkography


Trin 4. For dannelse af baggrundsfarve, tag den lysegrønne tråd og blå. Tegn en horisontlinje, og tegn himmel og jord. Prøv at være mere forsigtig på dette tidspunkt, så baggrunden er glat og smuk.

Picture Sunflowers technique nitkography


Her er et så smukt, levende og fortryllende billede opnået i nitografiteknikken. Du er bare nødt til at vente, indtil alle tråde er limet tæt og trimmet jævnt på alle dem, der hænger uden for spånpladen. Indsæt billedet i en smuk ramme, og hæng det på den mest synlige del af væggen. Venner og bekendte, der ser sådan skønhed, vil sætte pris på dit talent og misunde din udholdenhed.
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner