DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
En anden ikke mindre spændende teknik til kreativitet er bølgepapir. Dette papir er i sig selv et interessant materiale. Men overfor er en slags konstruktion. Ved hjælp af små træpinde bruges små rør til at skabe rør (trim). Dette er den såkaldte kunst til papirrulning. Sådanne lyse beskæringsrør kan fastgøres med lim eller plasticin. Denne teknik har flere typer: volumetrisk beskæring eller konturering, plan eller flerlag. I dag lærer du, hvordan man fremstiller en snefnug af bølgepapir på plasticinbasis.
Til arbejde har du brug for:
- ethvert grundlag (du kan bare pap i en smuk form);
- plasticin (det er bedre at indtaste tonet papir);
- blå bølgepapir (hvis basen er en blå farvetone, kan du tage hvidt papir);
- lineal og blyant er enkle;
- saks;
- en tynd træpind (en tandstikker eller et spyd uden en skarp kant).

materialer


Brug en lineal til at tegne en blyantkontur af snefnugene. Det kan være af enhver form og størrelse. Snowflakes ser kompliceret design ud. På billedet er dette den enkleste skæringspunkt mellem 4 lige linjer.

tegne en


Tag nu plasticinen og dæk den med alle streger tegnet med en blyant. For at gøre dette skal du rulle det i form af pølser og holde sig til pap. Forsøg at holde plasticinlaget højt nok, for ellers falder papirbeskæringen simpelthen af. Det er bedre at vælge plasticin til farven på bølgepapir, så farvede tomme rum ikke er synlige.

skulptur af plasticin


Tag bølgepapir, og skær tre strimler, der er 1-1,5 cm brede. Fjern dem langs hele længden.

Bølgepapir-snefnug


Skær disse striber i firkanter. Hvis de viser sig at være 1,5x1,5 cm, vil arbejdet se mere omfangsrigt ud, hvis 1x1 cm - så lidt fladt.

Bølgepapir-snefnug


Tag nu en kasse. Sæt en træpind i midten af ​​den, og indpak kanterne omkring den med fingrene.

Bølgepapir-snefnug


Uden at fjerne emnet fra pinden, skal du sætte det på plasticinen og sætte det ind i det. Træk pinden ud, papirrøret forbliver i plastikbunden. Så fortsæt med at udfylde alle dele af snefnug.

Bølgepapir-snefnug


Jo strammere papirtrimling vil være placeret til hinanden, jo mere storslået bliver arbejdet. Forsøg at fylde plasticinbasen ikke kun på toppen af ​​produktet, men også på siderne.

Bølgepapir-snefnug


Når du er færdig med at udfylde alle dele af snefnug, skal du omhyggeligt inspicere arbejdet igen. Hvis du bemærker tomme kanter eller sommetider kikker ler, er det vigtigt at rette sådanne fejl, så arbejdet er mere nøjagtigt.

Bølgepapir-snefnug


En sådan smuk og storslået snefnug opnås fra bølgepapir ved hjælp af "trimming" -teknikken.

Bølgepapir-snefnug


Du kan forlade dette job. Som en mulighed kan du gøre dette tomt til et smukt vinterkort og komplementere det med gnister og poetiske lykønskninger. Eller klip en snefnug langs konturen, fastgør en tråd og hæng den på et juletræ som legetøj.Du kan sætte en magnet på den og sætte den på køleskabet. Tilslut med et ord din fantasi og fortsæt med at skabe ...
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner