DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Krone til snedronningen
Zimushka-vinteren er i fuld gang ... Denne tid på året er virkelig magisk! Når alt kommer til alt er ikke kun børn, men også voksne trætte af at tro på mirakler, de elsker eventyr, især om nytår eller jul. Lad os kaste os ned i eventyrets vidunderlige verden. Der er sandsynligvis ikke en eneste person i vores land, der ikke ville læse eller se eventyret The Snow Queen. Denne iskalde skønhed vandt mange mænds hjerter, og børnene, der ser på hende, er overbeviste om, at det onde ikke altid ser grimt ud. Det er ikke svært at fortælle historien til dine børn, men du kan spille det. Det er ikke svært at lave Snedronningens kostume. Et hvidt ark dekoreret med glitter, paljette snefnug passer til denne karakter. Men hvad med kronen? En nem, hurtig og billig mulighed kan ses i mesterklassen præsenteret nedenfor.

Nødvendige materialer. Så for at skabe kronen, har vi brug for:
• Et lille stykke gammelt linoleum (eller andet elastisk materiale, der holder formen godt).
• Et stykke hvidt stof (til den forkerte side af kronen). Det er bedre at tage bomuldsmateriale, så kontakten mellem hovedet og kronen ikke forårsager allergi og er behagelig.
• Skarp saks eller klerisk kniv.
• "Hot" pistol (kan udskiftes med en anden lim - "flydende negle", "Moment").
• Udsmykningselementer (paljetter, snefnug, perler osv.).
• Kontur til tegning (det er bedre, hvis det er med gnister).
• Ikke bred sølvfletning “bindet”.
• Hat (eller almindelig elastik) - til fastgørelse af kronen på hovedet.

kroner til snedronningen


Alle de nødvendige materialer er klar, du kan fortsætte!
Bestemmelse af størrelse og form. Vælg først formen og størrelsen på kronen. Dette kan gøres ved hjælp af et almindeligt avisark. Tegn den påståede krone på avisen, klip den ud og fastgør den til hovedet (dit eller dit barns, det afhænger af, hvem dette hovedbeklædning er til). Det er bedre, hvis kronen har høje og lave tænder, der imiterer sne "toppe". Det er praktisk at bruge et papiremne, da det let kan justeres med en saks. Overførsel af kronemønstre til linoleum. Når formen og størrelsen bestemmes ved hjælp af en filtspids, pen eller markør, skitserer vi det resulterende emne på linoleum og skærer det ud ved hjælp af en saks eller en kontorkniv. Du kan bruge den færdige form og størrelse til gennemsnittet af en voksen. Længde - 39-40 cm. Højden på en stor tand er 20 cm, størrelsen på små fremspring er 13 cm. Sådan ser den fremtidige krone ud fra den forkerte side.

kroner til snedronningen


Dekoration af kronens inderside. For at kronen skal se æstetisk indvendig ud, skal du tage bomuldsstof (helst hvidt), klippe til størrelsen på kronen (uden kvoter) og sætte den fast på den forkerte side med en varm pistol.

kroner til snedronningen


Dekoration af den ydre del af kronen. Nu er den mest interessante ting at dekorere ydersiden af ​​kronen. Her kan du inkludere al din fantasi-optøjer. Du kan bruge det, der er smukt ved hånden - perler, rhinestones, paljetter, knapper. Den eneste begrænsning er, at temaet for de dekorative elementer skal være relateret til vintertid på året. Du kan tilbyde denne slags dekoration.

kroner til snedronningen


Nu skal du lukke "ribben" på kronen ved hjælp af en sølv "bindet". Uden at skære båndet fra "kuglen" skal du gradvis, trin for trin, lime fletningen i små sektioner til overfladen af ​​kronen og trykke den stramt ned.

kroner til snedronningen

kroner til snedronningen

kroner til snedronningen


For at give kronen glans kan du bruge den specielle kontur til at tegne på glas og skabe intrikate mønstre.

lim

kroner til snedronningen


Efter tørring mister denne kontur sin hvide farvetone og får en smuk blå-grøn-gylden glans.

kroner til snedronningen


Krone fastgørelse. Det gjenstår at fastgøre en hat (eller almindelig) elastik, så kronen holdes fast på hovedet. Lidt fra kanten af ​​kronen skal du lave et hul til fastgørelse af elastikken. Du kan bruge en saks, en stang eller en enkel saks. Indsæt elastikken ved at justere dens længde til den ønskede hovedstørrelse.

kroner til snedronningen

kroner til snedronningen


Det er alt! Bare et par timers kreativitet, et minimum af materialer og en vidunderlig hat til et eventyrs karakter er klar.

kroner til snedronningen

kroner til snedronningen
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner