DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Hæklet tank top
En vidunderlig varm ærmeløs jakke var lavet af tykke tråde. Jeg hæklede meget hurtigt med en krog N8 i størrelsen 46-48. Derefter påførte jeg en masse blomster volumetriske motiver og sys på fronten af ​​produktet og tilføjede en tyk tråd.

tyk tråd


strikning ærmeløs gik 5 nøster sort og et nøje mælkegarn.

5 nøster med sort garn


Vi begynder at strikke ryggen med et sæt på 35 løkker, og vi strikker med s / sn til niveauet på armhullet på 15 rækker. Derefter fjerner vi 5 løkker på hver side og strikker yderligere 12 rækker. Vi danner halsen, strikker fra hver kant 7 løkker med 2 rækker, hvilket efterlader et uberørt område i midten. Vi strikker også de forreste halvdele, kun vi ringer 18 løkker. Sy delene med sort tråd over kanten, så bagenden er i kontakt med hinanden. Strik er meget tyk.

Vi strikker et par blade


Vi strikker et par blade. For at gøre dette samler vi 12-15 luftløkker, og derefter strikker vi 8-10 s / s i den modsatte retning, uden at lukke dem, i en retning. Vender tilbage, lukker vi to sløjfer. Vi gør det samme på den anden side af den militære enhed.

Frodige blomster passer


En frodig blomst passer sådan: vi samler 6 v / p, vi forbinder. Derefter strikker vi en rapport 6 gange: 2 w / w, en frodig søjle på 6-8 garn, 2 w / p og en forbindelsessøjle i midten.

post indlæg


Dette er motivets post. Vi samler 6 v / n, forbinder i en cirkel og strikker 12 s / bn i den. Derefter strikkes vi i hver s / bn en postsøjle.

smukke element


Et meget smukt element, det hænger lystigt, mens du går. Vi strikker en kæde på 10, 15 og 20 in / p, hver for sig. Vi strikker 3 s / sn i hver sort / hvid, og derefter binder vi hver s / sn for skønhed med en kontrasttråd. Nu drejer vi vores øreringe i et rør. Når du strikker 3 grene i forskellige længder, skal de sættes sammen.

element ser spektakulært ud


"Berry" -elementet fra forskellige garner ser meget imponerende ud. For bær, vælg 3 v / n, tilslut. Først strikkes vi i midten af ​​cirklen 12 s / sn. Derefter binder vi disse løkker med s / c ovenfra for at lukke løkkerne fra den forrige række. Hvis dit center endnu ikke er fuldt, skal du fortsætte med at binde, indtil centerhullet forsvinder.

Hovedelementet i rosetten


Hovedelementet er "rosetten". Vi begynder hendes strikning med 6 m / p, som vi lukker i en cirkel. Strikning forekommer nu i en spiral. Vi strikker 5 v / p, forbinder derefter med / cn til midten. Vi strikker yderligere 5 m / p og forbindes igen til midten med / sn. De næste 5 militære enheder er forbundet med / under den første kæde af militære enheder. Derefter under den anden kæde og. osv. indtil du binder den ønskede størrelse i diameter. Nu begynder du at strikke under de buer, der er dannet i omvendt rækkefølge på 7 s / sn under hver. Gå til centrum. Skift tråden til kontrast og gå i omvendt rækkefølge. Binding s / bn hver løkke i den forrige række.

Vi strikker roser


Vi strikker roser ikke kun i én farve, det er bedre at strik den ærmeløse ærmeløse skjorte i brune toner for at give harmonien i opfattelsen.

mus på skulderen


Nu er min favorit vare musen på min skulder. Vi begynder at strikke det med 6 løkker på en åben løkke (en tråd pakket rundt om en finger). Vi stram løkken, så der ikke er huller i musen i den lille næse.
Derefter fortsætter vi med at strikke: w / p til løft og 2 s / bn i hver løkke i forrige række, luk række.
I næste række - 1 høj / lav, 1 s / bn, 2 s / bn i løkken fra den forrige række. Vi strikker 9 rækker og begynder at mindske løkker i omvendt rækkefølge. Vi strikker en hale med en simpel kæde af a / p.

mus på skulderen


Vi broderer snuden, og ørerne er 5 s / sn i en åben sløjfe, som vi strammer og syr til hovedet. Sørg for at sy et stykke ost foran musen!

Hæklet tank top


Sy blomster til højre forreste halvdel.

Hæklet tank top


Så til venstre. Glem ikke at desuden dekorere med det samme garn, som den ærmeløse jakke blev strikket fra, blot ved at sy den over kanten.

Hæklet tank top


Stadigvis er musen god.

Hæklet tank top


Som dog den ærmeløse jakke i sig selv. Du vil være charmerende i det.
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner