DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
I dag vil jeg gerne fortælle dig om et smykke, en håndlavet krans. Hendes smykker er lavet i stil quilling, - ved metoden til krøllning og limning af papir. Imidlertid brugte vi ikke specialpapir i fremstillingsprocessen, men tog en praktisk, men den bedst egnede. Dette kan for eksempel være satinfarvet papir, der sælges i Ikea-butikker, eller farvet papir til printere. Denne krans, der tager sin plads i rummet, giver den et muntert festligt look.

Jule krans


For at fremstille en sådan ornament har vi brug for:
1) Farvet papir, der er bedst egnet til quilling.
2) saks, lim;
3) Pincet, klæbebånd;
4) Stangen fra håndtaget.

At lave en sådan udsmykning


Først laver vi en blå snefnug. Skær papir i strimler til det, og om ønsket ved hjælp af stangen, drej cirklerne med en spiral. Vi fremstiller fem sådanne tal:

Drej nu


Nu snor vi som mange andre figurer kaldet "horn". Her er disse:

lav fem af disse


Vi limer strimlen, der ligger ved siden af ​​"hornene" på billedet, og folder den i to. Og vi fremstiller fem af de samme striber. Vi sætter spiralcirklerne i aflange romber og limer sammen alle de sammensatte figurer og undertrykker dem med tynd pincet. Vi får følgende figur:

Slice


Klip nye strimler papir til hende:

Jule krans


Vi laver fem specielle figurer ud fra dem, kaldet "egetræblad": fold hver strimmel fem gange og lim deres ender sammen, som vist på billedet herunder:

Jule krans

Jule krans


Åbn figuren med en nål:

Jule krans


Dernæst fremstiller vi fem stramme runde figurer og fem figurer i form af dråber, hvorefter vi limer dem på en snefnug. En sådan figur skulle vise sig:

Jule krans


Og så kan snefnug suppleres med nye mønstre. Vi har en sådan figur:

Jule krans


Nu laver vi en blomst. Klip de farvede striber:

Jule krans


Ved at dreje og lime dem sammen danner vi syv stramme runde figurer og seks store, hvorefter vi limer dem sammen. Dette er den færdige blomstervisp:

Jule krans


Drej en lang strimmel grøn med hjælp af en stang, danner vi en stilk til vores blomst, og på siderne limer vi bladfigurer. Vi fastgør den resulterende stilk til blomsterens korol, og vores blomst er klar:

Jule krans


Lav nu en gul sommerfugl. Skær først to strimler af sortfarvet papir ud, og drej dem i en spiral ved hjælp af en stang, hvor du limer i nogle sektioner langs længden af ​​indersiden af ​​hver strimmel, så krøllen holder tæt:

Jule krans


Nu limer vi dem sammen og limer antennerne:

Jule krans


Derefter vil vi fra striberne med gult papir lave vinger, dvs. indtil videre kun deres “vægge”, som kan fyldes med smukke mønstrede figurer.

Jule krans


Den første dekoration af vingerne var figurer kaldet "egetræblad", som vi lavede ved at lave en snefnug. Efter dem limes små runde krøller på vingernes nederste sider og lav dobbeltfigurer af mønstre af hvidt og gult papir, og lim dem derefter:

Jule krans


Vi vrider to gule og to hvide papirstrimler i en spiral og limer dem. Vi giver de gule runde krøller form af dråber og lim på undersiden af ​​de store vinger og på oversiden hvide krøller:

Jule krans


Lim derefter to små gule krøller på de øverste sider af vingerne og forbered otte andre, ufuldstændige og forskellige størrelser:

Jule krans


Lim dem op på de samme gule krøller, og for at holde hvert mønster, skal du holde det fast på en figur, der ligger tæt på den (Størrelsen og længden på krøllerne beregnes på forhånd). Så ruller vi ti hvide stramme kugler af lille størrelse for at dekorere undersiden af ​​vingerne og limer dem også:

Jule krans


I al den tid, vi arbejdede med sommerfuglfiguren, korrigerede vi længden af ​​væggenes vægge mange gange, som konstant ændrede sig, efterhånden som flere og flere mønstre blev tilføjet dem.For de øverste sider ruller vi seksten stramme krøller og limer dem sammen, fastgør vi til vingerne; derefter laver vi et ben - vi ruller op en strimmel sort papir og limer den:

Jule krans


Det er det - vores sommerfuglfigur er klar. Nu kan du oprette to snefnug ved hjælp af den samme teknik, en rød blomst, en brun sommerfugl, en grøn figur og en orange blomst:

Jule krans


Når vi har skabt ni figurer, afslutter vi arbejdet med smykker og begynder at arbejde på en krans, der vil indeholde dem. Figurer kan enten bindes med gevind til den eller limes med tape. Vi tager et lille ark papir i A4-størrelse, bøjer det på tværs og limer de tværgående ender:

Jule krans

Jule krans


Du skal bøje arket fire gange:

Jule krans


Tegn to linjer langs toppen og bunden med en let indrykk:

Jule krans


Tegn nu tværgående linjer og forlade den samme afstand mellem dem. De skal tage sving, der passerer gennem den øverste og derefter gennem de nedre linjer langs:

Jule krans


Slet hele tegningen med et viskelæder, efterlod knap synlige spor og klip den med en saks langs de tværgående konturer, først på den ene side:

Jule krans


Og så på den anden:

Jule krans


Vi lægger arket ud:

Jule krans


Brug nu en lang tynd børste (eller striknål) til at åbne arket og give det en afrundet rørform:

Jule krans


Vi gør det andet til det samme rør:

Jule krans


Vi limer dem med tape og, strækker, limer girlanden på et fremtrædende sted:

Jule krans


Vi lægger på alt vores dekorationer og alt det, - vores julepynt er klar:

Jule krans

Jule krans

Jule krans


Med venlig hilsen Vorobyov Dinara.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner