DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Juletræ lavet af satinbånd
De fleste mødre stod overfor behovet for at lave en slags håndværk til deres barn. Og det er absolut ikke vigtigt, at han går i børnehave eller skole, hans håndværk skal være det bedste, og du skal hjælpe ham med dette. Med et sådant tilbud kom min søn også til mig. På nytårsudstillingen i børnehave havde han brug for at lave et juletræ. Efter en lille konsultation besluttede vi, at vi ikke ville ty til standardhåndværk fra bjerg af glitter. I sidste ende blev den følgende liste over krævede materialer bestemt.

materialer


  • Satinbånd i forskellige farver;
  • ark papir (du kan bruge absolut ethvert affaldspapir);
  • saks;
  • lim (jeg valgte øjeblikket krystal);
  • enhver tråd med en nål;
  • perler;
  • noget glitter.

Først og fremmest er vi nødt til at bygge bunden af ​​træet, hvis materiale vil fungere som papir. For klarheds skyld tog jeg de sædvanlige ark til en A4-printer, men du kan bruge enhver anden. Arket skal foldes, så der fås en kegle. Overtræk kanterne med lim. For at få den ønskede længde (i mit tilfælde 30 centimeter) indsætter vi blot yderligere ark i bunden af ​​keglen og øges til de ønskede parametre.

papir kegle


For at gøre bunden af ​​juletræet selv, efter at vi har bygget det, udsætter vi den krævede længde flere steder fra toppen til bunden og skæres forsigtigt af i henhold til mærkerne.

skåret papir kegle


Anden etape. Som grangrene besluttede jeg at vælge satinbånd i forskellige farver og størrelser. Til nålene tog jeg tynde bånd i forskellige grønne nuancer (bredde 0,6 mm.) Og til legetøj orange og lilla (bredde 25 mm.). Vi skar dem i stykker med den ønskede længde, jeg tog 16-17 cm.

bånd


Nu begynder vi at fastgøre. For pragt blev det besluttet at blande alle de tynde bånd i bundter. Vi bøjer segmenterne i halvdelen med forsiden udad og fastgør deres ender.

fold båndene


På billedet limede jeg dem simpelthen, men så kom jeg til den konklusion, at det er bedre at gøre dette ved hjælp af en almindelig tråd med en nål, og sikre et par sting. Vi udfører den samme procedure med store segmenter af bånd. Nu, i prioriteret rækkefølge, sætter vi emnerne på vores kegle.

lim

limbånd


Vær ikke bange for fremspringende tråde, de bliver lukket med det næste lag med bånd, så de ikke vil blive synlige. Så ved at skiftevis limer vi hele basen på vores fremtidige juletræ.

dekorere træet


Når vi trækker lidt plads tilbage, limer vi det meste af træet.

dekorere træet


Jeg har lige indsat toppen af ​​juletræet med et orange bånd. Så vores skovskønhed begyndte at virke endnu mere fluffy.
Trin tre. For at dekorere juletræet limede jeg perler på brede dele af bånd, der imiterede legetøj.

dekorere træet


Det blev også besluttet at klæbe et bestemt design af perler på den øverste del formfremstille legeringer, det viste sig noget som en krans. I slutningen af ​​arbejdet gav jeg det til barnet at rive i stykker. Han var ivrig efter at tilføje noget glitter. Ikke vred det i mine hænder på kort tid, fik jeg et interessant tip, der blev et ornament i stedet for en stjerne.

Juletræ lavet af satinbånd


Tilføjelse af et par stykker “regn” til de uudfyldte kegler med bånd, fik vi vores skønhed.

Juletræ lavet af satinbånd


P. S. Dagen efter kom barnet fra børnehaven i godt humør og sagde, at vores håndværk blev givet til byudstillingen fra børnehaven. Nå, en bagatell, men dejlig ...
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner