DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Jeg har tvillinger, der virkelig kan lide udendørs spil. Jeg ville gøre noget usædvanligt og behageligt for dem og på samme tid funktionelt. Puder i form af legetøj er netop det, og du kan sove på dem og sammen med dem og endda nogle gange kaste dem på hinanden. Og for at gøre dem lette vil hver håndværker være i stand til det.

Vi øger mønsteret


Forøg mønsteret til fodens størrelse i 4 cm og overfør til stoffet. Jeg anbefaler et blødt stof som fleece eller strikket stof, du kan tage en gammel børns bluse eller t-shirt.

Klip alle detaljer ud


Klip alle detaljer ud.

Fastgør de lyserøde puder


Fastgør de lyserøde puder på poterne og næsen, pilede og tungen på næsen.

Begynd at strikke


Vi fortsætter med at strikke bagsiden af ​​en almindelig strømpe tyktflydende. For at gøre dette anbefales det at tage garn som ukrudt, store strikkepinde på mindst 7, vælg 28 løkker og strik 40 rækker.

få et rektangulært lærred


Du skal få et rektangulært lærred på bredden af ​​bagsiden af ​​en kat.

Halen er klar


På halen er det nok at ringe til 9 sløjfer og strikke den så længe som bagsiden. Halen er klar, du behøver ikke at sy den ind, den foldes godt, den vil være fyldig og mobil. Alt dette tog mig 50 g garn.

fortsæt med at skære


Nu begynder vi at åbne ryggen og maven. Jeg tog en fleece på min mave, og dens størrelse skulle falde sammen med ryggen, du bundede i den udvidede form, så når du syr alt, kan du fange i en søm. Til lægning skal du også dække to dele fra ethvert stof eller syntetisk vinterisator eller ligesom mig fra batting. Dette er nødvendigt for større stivhed.

Læg det bundne tilbage


Læg den strikkede ryg på toppen af ​​to lag stof og vatteret flere steder, så garn kan ikke strække sig væk fra bagsiden af ​​katten.

Sy alle poter og hoved


Sy alle poter og hoved.

Drej til fronten


Drej til forsiden.

Tæt pote


Fyld løst med dine poter; du kan stramme dit hoved.

lavet et snit i ryggen til fyldning


Til fyldning af hovedet lavede jeg et snit i ryggen, det er stadig ikke synligt i det færdige produkt.

sy over kanten


Bagsiden af ​​hovedet kan ganske enkelt sys over kanten, men jeg ville gøre snuten mere. Så jeg syede en plaster, den vil være usynlig i den færdige pude.

fastgjort med lim


For en kat fikserede jeg de færdige øjne med lim krystal-øjeblik.

fastgør andre øjne


Og den anden kat besluttede at knytte andre øjne. Først broderede jeg cilia.

limede øjenstik


Og så limede små øjne, de bevæger sig, når de drejer. Jeg kunne godt lide disse meget mere. Du kan komme med noget andet, såsom knapper.

Kom i gang med samling


At komme til forsamlingen. Vi fastgør halen korrekt, så dens sammenklappelige side ligger ned, strikkere ved om egenskaben ved at dreje strømpebuksen.

om halen var korrekt monteret


Vi kontrollerer os selv, om halen var fastgjort korrekt.

vi syr benene


I denne position syr vi benene, men de kan sys langs kroppen. Først på den ene side, derefter på den anden, idet der på siden er en tilstrækkelig åbning til fyldning.

lavet fyld med skumgummi


I dette hul fylder vi katten, der vil hvad. Jeg lavede fyld med skumgummi. Du kan syntetisk vinterisator, holofiber, uldrester, strikkede tilbehør. Batting tillader ikke, at puden er ujævn.

Sy en sidesøm


Sy en sidesøm over kanten. Kattens snude er fastgjort med tråde på siden, så den ikke forstyrrer babyens hoved, undertiden snubler på en pude.

kattsidevisning


Her er en kats sidesyn.

Kattepude


Vi pynter den med en bue, og han er klar til børns spil.

Kattepude


Jeg lavede den anden kat på samme tid.

Kattepude


Og så mødte de!

Kattepude


Og vi gik fri svømning rundt i lejligheden.
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner