DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Min fem år gamle barnebarn så en tegneserie om indianerne, og hun kunne virkelig godt lide helten. Jeg besluttede at lave hende en gave og syede en indisk dukke. Hun var begejstret. Nu er dette hendes yndlingsdukke.

overfør mønstre til stoffet


Det sys let. For at gøre dette skal du overføre mønstre til stoffet og øge dem til den ønskede størrelse. Jeg lavede af fleece, men en lille dukke ligner en snemand mand, meget usædvanligt. Derfor anbefaler jeg at fremstille en dukke af linned eller bomuld.

Sy detaljerne og drej dem


Sy delene, og drej dem. Sy først hovedet foran, de tre bagerste dele af hovedet og derefter det hele. Lav små snit i arme og ben til fyldning, som bliver syet efter fyldning. I bagagerummet skal du forlade den øverste del ikke syet.

Tætsiddende dele af kroppen


Fyld indianerens hoved let i hullet til venstre under. De resterende dele skal ikke fyldes tæt, hvis du syr fra fleece. Materialet holder sin form godt og med en lille mængde holofiber.

form fingrene på håndtagene


Brug fingre til at danne fingre på arme og ben. Men selvom du ikke ved, hvordan man gør dette, bliver drengen ikke dårligere af dette. Mange håndværkere laver ikke vægte, og dukken mister overhovedet ikke dette.

Sy arme og ben


Sy dine arme og ben til din overkropp og begynd at forme dit hoved.

Lav en næse og mund


For nemheds skyld skal du sætte to sikkerhedspinde ved sidesømmene nøjagtigt i midten. Du kan trække en tråd langs dem for at bestemme stederne for syning af knappens øjne. Broder først cilien, sy derefter øjnene. Lav en næse og mund.

fra siden


Dette er fra siden, vi er nødt til at sy ører på stifternes steder.

start øreformning


Nu er det tid til at begynde at forme ørerne. Skær 2 cirkler med en lille diameter.

start øreformning


Saml en tråd i en cirkel, og stram den. Fastgør de dannede ører på stifterne.

start øreformning


Dette er den slags dreng, du skal få.

sy hovedet til kroppen


Tag overkroppen og

sy hovedet til kroppen


sy til hovedet. Det kan plantes på et rør for at holde det tæt. Men min barnebarn elsker virkelig det faktum, at hun hænger og nikker let. Og hvis hun nogensinde kommer ud, er det ikke svært at sy.

sy hår


Nu syr vi hårene, vil jeg sige, bare en flok. Dette gøres sådan: vi pakker et par tråde på tre fingre, fjerner, stram i midten og syr på kronen. Så retter vi det i forskellige retninger, kan du klippe det.

sy hår


Vi maler kinderne med pulver eller farvet blyant efter at have lavet pollen fra en grafitstang.

grafitpollen


Generelt er drengen klar,

dreng er klar


men vi laver en indianer! Det er ikke godt for ham at lege legetøj!

lav en indianer


Fra et flerfarvet garn af græs af typen strikker vi en lændeduk.

lav en indianer


Afbryd trådene og sy. Bandagen er klar.

lav en indianer


Vi klæder hende på en dukke, giver et spyd og en amulet til hendes hals. Amuletten er lavet på denne måde: vi lægger en lykkemønt på en tråd, hænger farvede tråde og klipper den jævnt. Spydet består af en stang (grillpind) og en flok af de samme farvede tråde. Nu pakker vi garnet på to fingre, indpakker enden af ​​bundtet med tråd og limer det. Vi sætter også stangen med lim og skubber den ind i sårenden.

lav en indianer


Dette er vores indiske på ferie.

Dukkeindian


Og han kom fra jagt og er omgivet af trofæer. For at gøre en sådan indianer ikke længe er legetøjet behageligt at røre ved, arme og ben er bløde, bliver i enhver position. Min barnebarn elsker at lege og løbe, hooting. Giv også dit barn glæde!
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner