DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Alles elskede nytår og juleferie nærmer sig, og for at hæve nytårsstemningen foreslår jeg, at du laver et sjovt juletræ, der kan dekorere det indre af dit hjem eller blive en dejlig gave til venner og familie. Når alt kommer til alt er dette de mest forventede helligdage, der er forberedt på forhånd. Og dette håndværk vil helt sikkert skabe en munter, festlig stemning. Før vi fortsætter med dets fremstilling, anskaffer vi de nødvendige materialer og værktøjer.

Til denne produktion af et usædvanligt juletræ har vi brug for:
  • uld til filtning i forskellige farver - grøn, hvid, rød, lidt sort til filtning af juletræer og til fremstilling af juletrædekorationer;
  • filtnåle nr. 38, nr. 40;
  • sentipon.


vi har brug for


Så lad os begynde at fille fra pelsen fra et lyst juletræ. Til at begynde med vil vi lave en kegle af en centipon og dumpe den med en nr. 38-nål, så den bliver tæt nok.

lad os begynde filtning fra uld


Så pakker vi denne kegle med grøn uld. Vi begynder at pakke fra toppen. Vi forsøger at indpakke keglen, så der ikke er nogen revner, og den hvide centipon ikke skinner igennem.

indpakning med grøn uld

indpakning med grøn uld


Nu begynder vi at rulle nålen 38. Når vi komprimerer, skift nålen til nummer 40. Vi får en tæt grøn kegle af uld. Derefter danner vi toppen fra grøn uld, som på billedet herunder.

vi danner af grøn uld


Vi fortsætter med nålen 40 for at vægge toppen af ​​sig selv, så den bliver tæt. Tilsæt uld gradvist efter behov. Det viser sig en let aflang top ved juletræet. Så lægger vi en hat på vores juletræ, indpakker lidt rød uld på toppen og ruller den igen.

lav en hat

lav en hat


Vi dekorerer hætten med en hvid kant langs kanten, det vil sige, at en hvid strimmel passerer mellem den grønne del af juletræet og den røde kappe, som vist på billedet.

Vi dekorerer hatten med en hvid kant


Gode ​​dumpingdetaljer. Vi får sådan et juletræ.

Vi dekorerer hatten med en hvid kant


Efter at have lavet juletræet selv, læg det til side og gå videre til fremstilling af sko - filtstøvler. For at gøre dette danner vi selve støvlerne af rød uld.

begynde at lave sko


Nu dumper vi dem godt.

begynde at lave sko


Så arbejder vi med grøn uld. Vi laver to penne af det. Vi danner vanter af rød uld. Så tog vi på strikkede handsker vante. Alle dele er godt dumpet for at være tætte.

vareshki


Vi markerer på den grønne kegle, hvor vores juletræs ansigt vil være, og ved hjælp af nål nr. 38 slår vi et sted ud for øjne og mund. Nu med hvidt hår laver vi øjne med en nål nr. 38, med sort hår laver vi en mund og øjenbryn.

Juletræ ansigt


Nu forbinder vi alle detaljerne. Først og fremmest fastgør vi filtstøvler til juletræet, først med en lodret nål nr. 38, vi ruller alle godt. Så laver vi kanten af ​​det hvide hår og ruller også nålen nummer 38.

sko

sko


Vi fastgør kuglepenne til juletræet.

Glædelig Lochka


Nu er det lystige juletræ helt klar. Hvis det ønskes, kan du stadig bøjes med en nål, selv på albuerne. Pynt vores juletræ med legetøj. Udsmykning af et juletræ afhænger af din fantasi, jeg kom frem til at supplere det med legetøj, som på billedet, og du kan gøre det efter din smag.

Glædelig Lochka


Det er alt. God juletræ med nytårs legetøj - klar!

Glædelig Lochka
Kommentarer (1)
  1. Natalia Ogarkova
    #1 Natalia Ogarkova gæster 21. august 2017 21:18
    0
    Tak for en så enkel og bekvem måde at skabe en atmosfære til nytårsferien. god idé !!

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner