DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Nødvendigt materiale og udstyr:
• et vinglas af plast under bunden og to ben;
• naturligt materiale (blomme og abrikoskerner eller fersken);
• dekorativt materiale (farvet glas, perler, kæder, paljetter osv.);
• limpistol og limpinde;
• guldmalingsspray;
• neglelak med glans;
• blank lakspray;
• naturligt farvegarn og lurex.

1. Forbered de nødvendige materialer. Vask og tør om nødvendigt frøene. Plastbasen skal affedte vinglas.

Forbered de nødvendige materialer


2. Læg blomme i bunden fra bunden. Lim knoglerne tæt sammen. For den nederste række bruger vi større knogler, og så videre i faldende rækkefølge. For nemheds skyld arrangerer jeg knoglerne i størrelse. Lim den næste række frø tæt på den forrige række i et tavlemønster. Vi fortsætter med at lime knoglerne og overvåge ensartetheden af ​​rækkerne. Når du har nået toppen, lim benene og ret dem op. Når vi har fjernet den dannede limbane.

lim knoglerne

lim knoglerne

lim knoglerne


3. Til juletræstativet bruger vi to ben fra plastvinsglas. Fedt af benene og lim dem med smalle ender med hinanden, forstærk dem indefra med en stang. Vi venter, indtil limet sætter sig godt. Derefter pynter vi juletræbenet med naturligt garn eller en jutesnor. Udstrygning af plastbenet med lim, række for række limes vi garnet i en cirkel.
4. Plumfrøtræet er allerede tørret op da, det kan nu males. Hvis du sprøjter maling fra en sprayboks, skal du gå ud i det fri (på en balkon eller gårdsplads). Jeg bruger hurtigtørrende akryl spraymaling. Det tørrer hurtigt og lugter ikke så meget. Efter at malingen er tørret forbinder vi træet til disken. Vi påfører lim omkring omkredsen af ​​oversiden af ​​stativet og på plastikens nederste kant. Vi forbinder ved at trykke tæt på. Nu ser vi, hvilken fluffy skønhed vi har vist.

Smør et plastben med lim

wrap benet

du kan male benet


5. Gå til fremstilling af stjerner. For at gøre dette kan du bruge de samme blomme frø, eller du kan bruge en færdiglavet. Til hjemmelavet lægger vi 5-6 frø i en cirkel som en blomst. Vi sætter lim i midten og lader det tørre. Derefter drejer vi stjerne og drypper limet på den anden side. Lad limen tørre. Vi maler en stjerne fra en spraydåse eller neglelak af en passende farve. Lad det tørre og lim forsigtigt til toppen af ​​træet.

stjernen

Kom godt i gang med tandhjulet

Kom godt i gang med tandhjulet

Kom godt i gang med tandhjulet


6. Nu går vi videre til den mest interessante scene - pynter juletræet. For at gøre dette bruger vi søde pyntegjenstander - perler, glas, paljetter, kæder - generelt alt hvad du ønsker for din sjæl og efter din smag. Jeg brugte perler i form af perler i et farveskema, tæt på det naturlige. Jeg tilføjede også et par paljetter i form af snefnug - jo juletræet. Lancerede en lurex tråd i flere vendinger for ikke at rodne op. En stjerne var også dekoreret med snefnug for at skjule limfejl. I bunden af ​​stjernen, hvor hun knyttet det til træet, limede hun også perler - som om træet havde lagt perler (det skjulte også synderne ved fastgørelse). Når jeg er færdig med at arbejde, kan jeg ikke forelske mig i mit smukke juletræ. Jeg har en sådan. Hvad med dig?

Blommetræ
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner