DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Jeg vil henlede opmærksomheden på fremstillingen af ​​en sovende babydukke. Det er meget let at gøre det, du kan sikkert påtage dig arbejdet for dem, der endnu ikke har lavet et blødt legetøj. Det vigtigste i denne sag er at vælge det rigtige materiale, nemlig - fleece. Stoffet går lidt på det, et 30/100 segment er nok. I dette tilfælde vil din babydukke være lidt mindre end den nyfødte baby - 38 cm.

mønster


Forøg mønsteret til størrelsen, så hovedet fra øre til øre er 16 cm, så babydukken bliver 38.

Forøg mønsteret til størrelse.


Fastgør mønsteret på stoffet, fastgøres med nåle og skæres med en sømgodtgørelse. Du kan ikke cirkle med en blyant. Da fleece-stoffet er blødt, løst og med en villus. Sørg for at tage hensyn til retningen af ​​den delte tråd under klipningen, så den i fremtiden ikke vrider dele af kroppen til vores babyvalp.

Fastgør mønsteret på stoffet.


Begynd at skræddersy med overkroppen og hovedet. I hovedet skal du først sy alle snit, derefter sy langs konturen, hvor der efterlades et lille hul i kronen til fyldning med holofiber. For bemærkninger skal du ikke være bange for at bruge sikkerhedsnåle, det er meget praktisk, du kan skrive dem. Sy først bagsiden i den mindst afrundede del, sy derefter med stifter foran og sy også.

Begynd at sy med torso og hoved.


Gør det samme med afskårne dele af arme og ben. Før du drejer ud, skal du lave hak langs konturerne af alle dele, dette er vigtigt.

lav hak langs konturerne


Vis alle detaljerne, for dette skal du skære i arme og ben fra det påståede indeni. Når du fylder dem med holofiber eller syntetisk winterizer, skal du forsigtigt sy dem ind, de vil ikke være synlige i det færdige produkt.

fyld dem med holofiber


Arme og ben dannes efter mønsteret. Hvor punktet er - spænd det med en knude. Hvor er folden, træk tråden til tone. Fingre er lavet på samme måde, strammet gennem delen.

mark dit ansigt med stifter


Form ørerne med en regelmæssig søm i en cirkel fremad med en nål. Markér derefter dit ansigt med stifter. Da dette er en sovende babydukke, behøver han ikke at sy øjne, bare lim limhinden. De kan enten købes færdigfremstillede eller fremstilles af et smalt satinbånd. For at gøre dette skal du klippe 6 cm tape til to øjenvipper og derefter skære den forseglede del af båndet på den ene side og fjerne silkefibrene næsten til slutningen. Efterlad 1 mm til størrelse. Broder munden, form næsen ved hjælp af en spænder. Pulver næsen og kinderne med lyserødt pulver, og sy hårene på kronen med et lille bundt. Jeg har dem fra Kanekalon, men du kan gøre med enhver tråd, der passer til øjenvipper. Derefter fluff dem over hele dit hoved, og lim øjeblikkelig krystal gellim i en cirkel.

dukke ansigt


indsæt et paprør


Indsæt et paprør i halsen, dækket med polstring polyester og fastgjort med gevind. Pakk det øverste stof i nakken tæt rundt om kanalen, så fikseringen er tæt.

sy dukkehoved


Lav et krydsformet snit i bunden af ​​hovedet og efterlod en søm foran hagen. Indsæt dit hoved, når du tidligere har lavet en fordypning indad med en saks. Sy i en blind sting. Et sådant hoved falder aldrig af.

Sy hænderne


Sy på dine hænder.

ben aflange langs kroppen


Fastgør benene på kroppen, før du syr. Jeg tilbyder tre muligheder. Bobblehead sidder.

Bobblehead sidder


Bobblehead ligger, ben aflange langs overkroppen.

Babydukke ligger


Det ene ben er højere end det andet. Babyens holdning, dinglende ben. Men så skal du åbne øjnene. Lad os dvæle ved den første mulighed.

trusser eller ble


Vi vil klæde ham i trusser eller bleer, sokker og en hat.Jeg foreslår at binde det på en skrivemaskine, men du kan også bruge dine hænder. Vi strikker sokker på 35 løkker 35 rækker akryltråd 500 m pr. 100 g almindelig strømpe strikket. Effekten af ​​at dreje lærredet her spiller ind i vores hænder.

trusser eller ble


Den ene del er let strammet, og sømmen skribes på en skrivemaskine efter at have været forudspændt med en kant.

hat til babydukke


Vi strikker en hat og trusser på samme måde, skriv 80 løkker, strik 48 rækker. Vi trækker hætten øverst til tråden. Og først tager vi trusser op, og så syer vi den svingende kant op.

Sovende babydukke


Pupsik er klar. Du kan lægge i krybben.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner