DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Juletræ fra kapron
For at fremstille dette juletræ skal du bruge:
1. plastflaske;
2. Tom lille blomsterpotte;
3. Lidt dobbeltbånd;
4. Bolte til at forbinde gryden med flasken;
5. Nylonstrømpe kødfarvet;
6. Garn "græs" i grøn farve;
7. Færdig eller hjemmelavede øjne;
8. Tråde af kødfarvet, tråde af grøn;
9. Fatin eller organza til fremstilling af torner;
10. hæftemaskine;
11. Store perler;

1. Vi begynder at lave et juletræ fra rammen, de vil tjene som en plastflaske, i dette tilfælde, under mælken. Flasken skal skubbes tæt ind i gryden og boltes fast på den.

Vi begynder at lave et juletræ fra rammen


2. Vi snor en strimmel dobbeltbånd på en flaske over en blomsterpotte.

Vi striber strimlen


3. Pakk en strimmel dobbelt skotbånd med garn “græs”, indpak den syntetiske vinterisator tæt på flasken.

Pakk ind med garn


4. Vi laver en kegle af papir og lægger den på en flaske over en syntetisk vinterisator. Der skal være nok syntepon, så flasken er klædt tæt på. Du kan udskrive det tomme for keglen fra Internettet for at gøre det perfekt glat. Vi fylder den syntetiske winterizer nedenunder, så dens kanter ikke stikker ud.

Vi laver en papirkegle


5. Vi laver et tomt for ansigtet på det fremtidige juletræ. For at gøre dette, tag en kødfarvet strømpe, sæt en kugle fra sintepon i den, form hovedet og også en lille kugle - den fremtidige næse. For at give træets ansigtstræk udtryk, trækker vi dukkens næse, kinder og mund med kødfarvede tråde. Jo tættere træk, jo ældre ser juletræet ud. Vi lægger strømpen med hovedet på flasken. Vi drejer den nederste kant af strømpen under den syntetiske winterizer, over kanten af ​​keglen.

At lave et tomt


6. Derefter fortsætter vi med at fremstille juletræ nåle. For at gøre dette skal du skære firkanter 10 * 10 cm fra tyll eller sintepon. Vi bringer firkanterne diagonalt, får trekanter, bøj ​​kanterne på trekanterne, så vi får romber og spåner dem med en hæftemaskine. Dette design af tyl kaldes populært en funky. Sy de "små" til juletræet, startende fra bunden. Jo tættere "nåle" vil være placeret i forhold til hinanden, jo mere har du brug for "pund", og jo mere storslået bliver dit juletræ til sidst.

ansigter af juletræ


7. Fra resterne af en kapronstrøm sømmer vi håndtag (vi danner rør og fylder dem med en syntetisk vinterisator). Vi fremstiller huden af ​​kødfarvede indsnævrelses fingre. Pakk de færdige håndtag med "græs" og sy til skulderlinjen. Vi fortsætter med at dekorere juletræet. Vi udstyrer det med øjne, de kan limes på “Moment” -limet eller det samme dobbeltklæbebånd. Vi tegner læber med en lys markør. Vi laver en let makeup, bevæbnet med rigtig rødme, tegner øjenbryn og øjenvipper med en markør. Vi laver hår af garn "græs", det er dette garn, der giver det nødvendige shaggy. Vi fletter håret i fletninger og binder det med et bånd. Vi syr store perler til hver nål, de kan være både monofoniske og flerfarvede.

gå videre til at fremstille nåle


Sildeben er klar.

Juletræ fra kapron


Bemærk: For at juletræet skal stå pålideligt, kan du først hælde småsten på bunden af ​​gryden. Hvis det ønskes, kan du binde en baret eller en hat til en skovskønhed samt et tørklæde, sådanne elementer kan give hende særlig charme og raffinement.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner