DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Sneglelegetøj på en magnetplade
Hej kære besøgende på webstedet, jeg kan fortælle jer i dag, hvordan man syr et godt blødt legetøj "Snegl" fra improviserede ting. Det kan bruges som nåleseng, ved at sætte nåle og stifter i skallen, så de ikke går tabt. Vores snegls skal er ikke bred, så nåle, der sidder fast i retning af spiralen, kan ikke gå tabt i selve nålestangen, og vores legetøj står også på en lille magnet og kan f.eks. Fastgøres højt til køleskabet, hvilket kan skabe interesse for små børn. Men barnet skal først advares om, at du kan lege med nålekassen, når du leger med nålekassen, så kun give.

snegl


For at sy sådan et legetøj, har vi brug for:
1. Et stykke stof fra en gammel jakke (mørkerød) til en skal;
2. To sokker (orange) til fremstilling af hoved og krop;
3. Saks, lim, papirark;
4. Nål og tråd egnet til stoffarve;
5. Farvet papir i rød og sort, blyant;
6. Tynd magnetisk plade;
7. Fyldstof: bomuld eller syntetisk vintergenerator

vi har brug for


Tag først A4-papir og lav en prøve:

lav en prøve


Derefter fordeler vi vores prøve i dele, anvender vi delene på et passende materiale og skærer de nødvendige dele ud (fra de gamle sokker afskærer vi den del, hvor hæle er, vi bruger ikke den):

anvende dele


Skær øjne og mund ud fra farvet papir, der indsættes med tape.

skære øjne og mund ud


Tag et lille stykke stof fra jakken og lav en kort bandage rundt om legetøjets hals:

lav ikke en kort bandage

lav ikke en kort bandage


Vi syr kroppen, hovedet og skallen med den indvendige søm og glemmer ikke at efterlade et hul til fyldning med bomuld. I syningsprocessen justerede vi lidt størrelsen på kroppen - det viste sig at være lidt stort. Vi besluttede at få hovedet til ikke at se sidelæns, men fremad:

Sneglehoved

Sy den inderste søm til overkroppen


Efter at have syet alle detaljerne og vred dem fra den forkerte side, fylder vi med bomuld:

proppet med bomuld

proppet med bomuld


Det er bedst at korrigere bomuldsullen med tynd pincet, især når du fylder hovedet, hvor der er "horn". Derefter syr vi hullerne til fyldstoffet. Derefter syr vi den færdige overkropp til hovedet, binder en mørkerød "krave" på legetøjets hals, syr et lille stykke af det samme stof under hovedbindingen (syet af os) og limer øjnene med munden:

bandage et lille stykke


Sy en skal:

Sy en skal


Vores legetøj - nålebjælken er næsten klar, det gjenstår kun at sy en tynd magnetisk plade nedefra. Ideelt til legetøj kan magnetiske plader, der sælges i chokoladeemballage i købmandsforretninger, være passende. Det ligner disse:

magnetiske plader


Fra pladen, der er taget til arbejde, skal du fjerne det øverste papirindpakning og lim på stedet et stykke sort papir, der er egnet i form, limet med klæbebånd:

Fjern øverste papirindpakning


For at holde legetøjet på magneten stærkere kan der fastgøres et stykke holdbart pap mellem det og et stykke papir. Den færdige magnet skal sys til bunden af ​​legetøjet tre steder: på oversiden, derefter i midten og derefter på dens underside:

sy til bunden


Vores legetøj - nåleboksen "Snail" er klar! Lavet af enkle materialer til rådighed, det er sjovt, sjovt og kan virkelig glæde børn.

snegl
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner