DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »3D-briller


Forestil dig hypotetisk en situation, hvor du straks har brug for 3D-briller, og der er ingen mulighed for at købe dem i de næste par timer. Den nemmeste måde at fremstille 3D-briller på: en almindelig kasse til musikskiver + to alkoholbaserede markører (rød og blå).


Forsiden til disken skal være nok til et par briller.

1. Tag et firkantet stykke, og anbring det i et par sekunder i meget varmt vand. Dette blødgør materialet og undgår sprødhed, når du skærer. Tag derefter almindelig saks (helst med små skæreoverflader, du kan manikere) og skære plast i form af to ovaler forbundet med en jumper. For at undgå grande skal du slibe plastkanterne med sandpapir.

2.Tag derefter den røde markør og mal jævnt over den med venstre oval af dine 3D-briller, og med den blå markør den rigtige. For at opnå ensartet farvning af plasten kan du åbne markøren og, når du har taget alkoholstangen ud, klemme den på plastens overflade eller påføre et lag jævnt med en bred malingsoverflade
3. Vent på, at overfladerne tørrer, og at alkoholfarvestoffet fordamper.

4. For nem brug kan du fastgøre et håndtag til designet - du får en kompakt monokle.

Disse briller afhænger selvfølgelig af kvaliteten af ​​det produceret efter fabriksmetoden, men sådan hjemmelavet arbejde giver dig mulighed for at føle 3D-effekten

Billeder for at tjekke dine 3D-briller.

Kommentarer (3)
 1. vad
  #1 vad gæster 9. august 2012 02:43
  0
  Generelt skal det rigtige glas males blå på den ene side og grønt på den anden.
 2. Lex-4400
  #2 Lex-4400 gæster 24. april 2013 03:58
  0
  ikke plage dit syn, det vil minde dig om dette, anaglyph er den ældste 3D-teknologi, øjne er allerede såret efter 5 minutter, IMAX 3D (shutter tech. og polarisering) styrer, det vil blive efterfulgt af 3D-gallografier, som giver dig mulighed for at se 3D uden briller med en opløsning på 4k og højere.
 3. macho
  #3 macho gæster 16. marts 2014 20:13
  0
  og hvor meget er fabrikken

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner