DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Væv og strik kranser til det nye år
Da jeg var ved at lave en vævet krans, håbede jeg, at jeg på Internettet ville finde nok oplysninger om, hvordan man væver den. Intet af den slags! Søgemaskinen gav alle slags vævning ... fletning! Der var en enkelt video på tysk. Så jeg besluttede at udfylde kløften: lær selv af denne video og lær dig. Så hvor skal man begynde at væve en krans af fleksible grene?

Fleksible grene
Først og fremmest er du nødt til at forberede fleksible stænger ved at klippe en flok druegrener, halvanden meter lang. Hvis der vokser en grædende pil i dit område, er dette også en mulighed. Det anbefales piletræer at blødgøre eller endda koge, men jeg havde ikke brug for det. Omhyggelig forarbejdning er kun påkrævet for filigranvævning af kurve, og for en krans, som friskskåret pil vil gøre.

Begynder at væve
Vi forbinder grenen med en tynd ende til rumpen for at lave en cirkel på størrelse med en suppeplade. Vi binder den med en tynd ende, som om vi ville binde en knude omkring en tyk røv, og så fletter vi den blot, indpak den indtil den tynde ende af kvisten ender. Det skal være ordentligt gemt, groft taget - tilsluttet spalten mellem vævningen.

Tilslut grenen


Vi anbringer den næste stang ved at gå tilbage fra den første komelka med et par centimeter, og igen fletter vi ind. Først kransen er skæv, dette er normalt. Selve grenernes elastiske kraft vil rette din krans til en rund form, testet i praksis. I alt har grene til en krans af middel tykkelse brug for 6-7 stykker, forudsat at de når en længde på 1,5 m.

Vi anvender den næste stang


Når du har flettet alle grene i en krans, kan du prøve at sætte udstikkerne ud indeni, ligesom du gemmer en hårstreng, der er faldet ud i håret: skub det under andre grene. Der er styrke nok i den færdige krans til at holde selv de tykke spidser af stængerne. Du behøver ikke trimme noget, det er endnu mere malerisk.

grene i en krans


Jeg fik to kranser: pil og drue. Ser du forskellen? Pilgrene er tykkere, derfor har kransen glattere linjer, og druerne er tyndere og mere fleksible, derfor er kransen mere snoet. Fra pilekransen besluttede jeg at fremstille krom, som om metallisk, i højteknologisk stil. Og vinstokken, så malerisk lagt i spolerne i den anden krans, vil tjene som et smukt grundlag for fluffy sne. Både sne- og kromsprøjtning er lavet af spraydåser.

Chrome krans

Chrome krans


Almindelige kviste, hvis de er belagt med sølvmaling, får en magisk komplement af et kunstværk. Jeg "lånte" min mand spraymaling i en spraydåse for at dække bilens kromdele.

Chrome krans


Det er bedst at "chrome" en krans på en balkon eller på gaden på grund af en skarp kemisk lugt. Glem ikke at ryste dåsen godt og læg en avis under kransen! Det er hvad vi fik. Som om tykke stål- eller sølvstænger er bøjet og bundet af en hidtil uset kraftig hånd. Runde gizmos er lysestageholdere.

lysestager


Den tørrede krans kan dekoreres med stilfulde kugler med sølvstruktur. Lidt fantasi - og kransen ser allerede anderledes ud. Jeg lagde et par muligheder. Naturligvis vil alt være anderledes med dig! Eksperimentér!

dekorere med stilfulde bolde

Chrome krans

Chrome krans

Chrome krans


Sne krans

Sne krans


Den anden krans er lavet af kviste af druer. Jeg vil dekorere det med kunstig sne og også fra en sprayboks. Du ved, sådanne dåser sælges, meget billige. "Snowball" sprænges ud af dem i form af skum, men dette skum smelter ikke, det danner et fluffy snedæk. En spray er nok til et juletræ og stencils til vinduer og til dekoration vores krans. Sprøjt bare sneen og lad den fryse lidt. Den frosne "sne" bliver temmelig tæt, og du kan lægge kugler, kunstige æbler, hvad som helst på den! Så jeg prøvede på denne måde og det, forskellige muligheder: med stearinlys og uden dem.

Sne krans

Sne krans

Sne krans


Strikket krans

Strikket krans


Jeg forudser, at ikke alle vil ønske at væve kranser fra grene. Intet, du kan lave en charmerende krans til at dekorere et bord eller en indgangsdør af improviseret materiale. Har du strikegarn? Fremragende! Lad os binde en krans på strikkepinde eller hækling. Til en sådan krans har vi brug for en base - et skumemne i form af en cirkel eller et halvfabrikat halmstrå. Du kan komme forbi med en papirkreds, men så skal du give det volumen med en bomulds- eller sinteponvikling. Du ved sandsynligvis, hvordan man strikker et smalt tørklæde. Jeg valgte de tykkeste tråde og strikkepinde, så mit tørklæde blev strikket fra 10 løkker. Vi estimerer nogenlunde længden: lidt mere end halvdelen af ​​omkredsen eller lidt længere. Dette er nok, fordi “tørklædet” trækkes på basen ganske stramt for at vise strukturens strikning.

Strikket krans


Vi syr enderne af “tørklædet” med en kedel søm og trækker det gradvist ned på basen og fastgør det flere steder. Hvis vi sammenligner vores cirkel med uret, syr vi først i 12 og 6 timer og derefter i 3 og 9 timer. Derefter vil det ikke være vanskeligt at sy eller trække kanterne langs bunden af ​​kransen med en tråd i tone.

Strikket krans


Resultatet var en hyggelig krans, der minder os om barndommen: betændelse i mandlen, varm mælk og du kan ikke gå i skole! Vi pynter vores krans med fluffy eller skinnende bolde og sætter et stearinlys eller en vase med mandariner og slik i midten!

Strikket krans


Jeg håber du får mindst en af ​​mine kranser! Festlig stemning til dig, min kære!
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner