DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Magiske piller fra triste tanker
Enhver ferie, især nytår, betyder gaver ikke kun for de nærmeste og kære mennesker, men også for venner og kolleger. Budgettet for sådanne præsentationer er normalt begrænset, men du vil have overraskelsen til at bære et stykke af gaveens varme og blive husket for dens originalitet. En god mulighed er en håndlavet krukke med magiske piller til at muntre dig op. En sådan gave er ret inden for magten til at skabe selv for begyndermestre.
Dette kræver:
 • Enhver glasbeholder med låg (fantastisk til babymad, sennep eller kapers).
 • Smart stof.
 • Sintepon, bomuldsuld eller kosmetiske skiver.
 • Pap.
 • Nål med gevind.
 • Jute og etiketpapir.
 • Forskellige dekorative ornamenter (rhinestones, perler, blonder, bånd, vedhæng - afhænger af fantasien).
 • Marmelade, dragees, tørret frugt eller andre godbidder.
 • Limpistol eller anden lim.
 • Aceton- eller neglelakfjerner.


Magiske piller


Kanden skal vaskes grundigt og fjerne alle gamle etiketter og spor af lim. Hvis varmt sæbevand ikke hjælper, og limet forbliver på beholderen, hjælper acetone. Bare våd bomuldspuden og rengør glasset forsigtigt fra pletter af gammel lim. Det næste trin er designet på omslaget. For at gøre dette skal du skære en cirkel ud af pap svarende til lågets diameter. Fra stoffet skal du klippe en cirkel lidt mere pap.

Magiske piller


Hvis der er smykker, der skal sys, er det bedre at gøre det nu. Vi fremstiller stoffets forside efter din smag. Perler eller vedhæng kommer godt med. Anvendelser fra fremragende teksturmaterialer, såsom filt, vil se godt ud. Vi rydder op i stofcirklen i kanterne. I midten lægger vi bomuldsuld eller syntetisk vinterisator og bestemmer den ønskede mængde "ved øje". Vi dækker pakningen med en papbase, spænd tråden forsigtigt, fastgøres med en knude. Det viser sig en lille pude.

Magiske piller

Magiske piller


Siderne på dækslet er dekoreret med blonder eller bånd. Det vil være bedre, hvis båndet ikke går for langt over kanten. Ellers vil der være problemer med at lukke beholderen. Vi overvåger omhyggeligt limmængden, så låget ser pænt ud. Krydset kan lukkes med en dekorativ sød bue eller stor rhinestone.

Magiske piller


Lim forsigtigt kartonbunden på puden til toppen af ​​låget ved hjælp af smeltelim eller andet. Vi trykker på og venter et par minutter på, at limen "griber". Efter ønske komplementerer vi designet med gnister eller rhinestones og klæber dem med en pistol. Krukken er næsten klar. Det forbliver tilfældet med etiketten. Klip et rektangel fra jute med fokus på størrelsen på krukken. Vi skærer et lidt mindre rektangel ud af papir, underskriver navnet på vores magiske piller og syr eller limer det på jævnen. Lim den resulterende etiket på glasset.

Magiske piller


Vi fylder boblen med forskellige lækker. En behagelig, sød og selvfølgelig en original gave er klar.

Magiske piller


Variationer af etiketter kan være meget forskellige - "Fra dovenskab", "For et sødt liv", blot registreret osv. Det hele afhænger af skabernes kreative evner. Sådanne dejlige krukker med magiske piller vil helt sikkert glæde alle, der ønsker det, tillykke med ferien.
Gå tilbage
Kommentarer (1)
 1. Angelinka
  #1 Angelinka gæster 7. august 2017 12:00
  0
  En fremragende opfattelse, det vil være godt for drømmende unge damer og til humørige børn. Det vil være noget at muntre op og inspirere til nye begyndelser. Selv ville jeg ikke have noget imod så velsmagende frynsegoder.

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner