DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Postkort“ Snowflake ”
Vinteren kommer, og alles favorit nytårsferie nærmer sig. Et originalt postkort lavet af dig selv vil glæde jer og kære. Alt hvad der er nødvendigt er lim og papir i flere farver samt ubegrænset fantasi. I gennemførelsen af ​​de mest dristige ideer vil hjælpe quillingeller kunsten at dreje papir.
Til dette formfremstille legeringer det vil være nødvendigt:
1. Den mørkeblå base til postkort.
2. Papir til kvilling af hvide, blå og blå farver; højst 5 mm bred.
3. Et quilling-værktøj (eller en simpel tandstikker).
4. PVA-lim.
5. Børsten.
6. Saks.
7. Dekorative elementer.

Lykønskningskort quilling Snowflake


Vi begynder at lave snefnug direkte. Vi vil gøre det gradvist række for række. Lav først et blåt centrum, det vil sige en simpel spiral med mellemlang diameter med en fast ende. Ifølge det første element skal der være andre. Dette betyder, at du skal tage hensyn til og respektere proportioner, så hele figuren ser harmonisk ud. Dernæst drejer vi 6 cirkler af blå striber, klemmer hver på den ene side, skaber en skarp vinkel og limer den konvekse del til midten. Det viser sig et fald.

Lykønskningskort quilling Snowflake


Den anden række er "horn" eller en figur, hvor papiret er foldet i halvdelen og enderne er snoet udad. Det vil også tage 6 stykker. De skal fastgøres til ”dråberne” som vist på figuren efter limning af indersiderne til hinanden, så formen ikke går i opløsning og holder sig godt.

Lykønskningskort quilling Snowflake

Lykønskningskort quilling Snowflake


Dernæst fremstiller vi 12 lukkede tætte spiraler i form af små blå cirkler og placerer dem på siderne af de lavede figurer kaldet ”horn”. Dette vil give snefnugget mere volumen og samtidig konsolidere de foregående detaljer.

Lykønskningskort quilling Snowflake


Den næste form er "øjet". Her bruger vi hvidt papir. Vi snor 6 store og 6 mindre fri lukkede spiraler. Denne gang vil vi klemme elementerne ikke fra en, men fra to modsatte sider.

Lykønskningskort quilling Snowflake


Store "øjne" med den spidse del skal limes mellem de "dråber", der er lavet tidligere, mens små er helt øverst. Vi limer dem til ”hornene” i det ene hjørne, mens det andet er rettet mod siden.

Lykønskningskort quilling Snowflake

Lykønskningskort quilling Snowflake


Tag en snefnug, og fastgør den til midten af ​​basen til kortet. Kun en del af det skal limes, dette åbner kortet og tilføjer dine ønsker der, hvis du planlægger at give det til nogen på en uforglemmelig dag. For at udfylde de tomme rum kan du bruge hvide striber, der ser godt ud i kontrast til en blå farvetone og lave krøller ud af dem. De skal variere i længde. Disse krøller ligner mønstre, der vises i svær frost på vinduerne. Anbring dem i 4 hjørner.

Lykønskningskort quilling Snowflake


Vi afslutter kortet med dekoration ved hjælp af skinnende flerfarvede perler. De kan placeres, så du får små snefnug ved siden af ​​den vigtigste. Vi dekorerer midten med en perle, og et kort om vinterens tema er klar.

Lykønskningskort quilling Snowflake


Værket er enkelt, men temmelig tyndt og omhyggeligt. Følg langsomt - og alt vil vise sig. Og glem ikke, at håndværket skal tørre godt.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner