DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Juletrælegetøj
Meget snart kommer nytår - alles yndlingsferie, uanset alder. Selvfølgelig, inden aftenen for en magisk nat, er vi i et specielt humør. Vi er glade for at udarbejde en festlig menu, en liste over gæster og selvfølgelig dekorere huset. Der er nok dekorative elementer i butikshylder, men hvad kunne være bedre end DIY-julepynt. I dag tilbyder vi dig at sy et blødt juletræ fra resterne af stof, der kan findes i ethvert hjem. Så lad os komme i gang.
Til arbejde har du brug for:
  • Klapper af blødt mørkeblødt stof.
  • Symbolet for det kommende år er den blå ged, så respekterer vi årets elskerinde - brug til formfremstille legeringer hendes yndlingsfarve.
  • Saks.
  • Tråde i tone.
  • Snowflakes, perler, bugles til udsmykningen af ​​vores juletræ.
  • Vi tager skræddersyet kridt eller en tør rest af sæbe og tegner halvdelen af ​​vores fremtidige juletræ.
  • Fold stoffet i to, så vores tegning ikke går ud over kanterne på det nedre lag. Vi fastgør begge lag stof med stifter, så de ikke bevæger sig.


Juletrælegetøj


Skær derefter vores produkt omhyggeligt langs konturen. Fjern derefter tappene, ret emnet ud og fast det på det andet stykke materiale for at duplikere det. Nu er det nødvendigt at fastgøre begge emner med deres ansigter til hinanden. Vi fastgør dem med stifter langs hovedkonturerne, så vores juletræer ikke bevæger sig under syningen.

Juletrælegetøj


At komme til hoveddelen - syning af dele på en symaskine. For at gøre dette valgte jeg tilstanden til overskyet søm, men hvis din maskine ikke er udstyret med en sådan funktion, kan du sikkert bruge en zigzagsøm eller en anden, mere kendt for dig. Vi behandlede hele emnet på en sådan måde og ikke glemte at forlade et hul, så juletræet kunne vendes ud. Jeg efterlod et hul i kvisten. Vi vender træet til forsiden.

Juletrælegetøj


Dernæst er det op til tingene. For ikke at spilde penge på materialer kan du bruge almindelig bomuldsuld og endda unødvendige klude. Når du har fyldt legetøjet, skal du forsigtigt sy hullet manuelt, gennem hvilket vi fyldte vores håndværk. Tiden er inde til at dekorere vores skønhed. Her kan du drømme dig op. Alt ved hånden gør dekorationen til juletræet. Jeg besluttede at dekorere hende med bløde snefnug og blanke perler fra en gammel datteres armbånd. Vi gør dette med en limpistol eller sy.

Juletrælegetøj

Juletrælegetøj


Det er hvad vi fik. Til øjet kan du bruge et smalt satinbånd. I dette tilfælde en blå farvetone. Vi klipper båndet med den ønskede længde og ved hjælp af en nål og tråd fastgør vi vores løkke på selve håndværket. Det er alt! Vores skovskønhed er klar til at sætte en ære i pladsen blandt nytårs Souvenirer og håndværk, der dekorerer dit hjem!

Juletrælegetøj

Juletrælegetøj

Juletrælegetøj
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner