DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Om sommeren vil jeg se lyse og smukke, originale smykker vil hjælpe med dette. Men for at være sikker på, at ingen andre vil have sådanne smykker, kan du selv lave dem af polymer ler. Forskellige polymere ler er sådan, at du kan vælge enhver farve og lave visse dekorationer til hvert tøj, uanset om det er øreringe, ringe, vedhæng eller bare et sæt. Du kan lave øreringe "Blomster" fra de universelle farver i polymer ler. Sådanne øreringe er velegnet til mange tøj.

For at fremstille sådanne øreringe har vi brug for:
Polymerleer "Plastishka" hvid, rød, gul og grøn.
Skarpe knive eller kniv.
En tandstikker.
Smalle næsetænger.
Tilbehør til smykker: ringe, lukker til øreringe.
Glanset lak til polymerler.
Lille sandpapir, som er nødvendigt for fugning af alle uregelmæssigheder, fingeraftryk.
Plastplade til plasticin eller specielt til plast.
Glasflaske til rullende polymerler.
En mellemstor stempel i form af en blomst.


Tag først et stykke hvid polymerler. Æn det med dine hænder og læg det på et plastbræt. Med en glasflaske med glatte kanter og uden prægede inskriptioner begynder vi tyndt at rulle polymerler ud.

et stykke hvid polymer ler


Derefter tager vi et stempel dyppet i vand og presser to blomster ud på polymerleer. Vi fjerner den resterende polymerler med en skarp kniv og lader kun blomster være på tavlen.

dunkstemplet i vandet


Klip et lille stykke gul polymer ler og lav to kugler ud af det. Tryk på disse kugler med fingrene og læg midt i hver blomst. Og det er godt at trykke med fingrene, så cirklen klæber tæt.

et stykke gul polymer ler


Nu går turen til rød polymerler. Elt i hænderne, og rulle en tynd pølse ud af den. Nu skærer vi mange identiske striber med et blad - dette vil være fremtiden blomster.

rulle en tynd pølse ud af den


På hvert kronblad med en tandstikker eller fingre skal du sprede stamcentrene forsigtigt. Hvert kronblad skal have to stamens. Hvis du gør kondensatorer lidt mindre, kan du placere tre kondensatorer. Så vil blomsten se mere omfangsrig ud.

For hvert kronblad


Længere fra grøn plastik laver vi en tyk pølse. Og skær fire identiske cirkler ud af det. Fra disse cirkler danner vi blade. Og med dine fingre påfører vi dem på blomsterne, som vist på billedet.

lav en tyk pølse

vi danner blade


Lav huller i blomsterne med en tandstikker og send dem til ovnen for at bage. Cirka 15 minutter.

Når tiden er gået, fjerner vi blomsterne fra ovnen og venter, indtil de er afkølet. Derefter fjerner vi alle uregelmæssigheder med sandpapir og maler det med blank lak til polymerler.

Blomsten er næsten klar. Det er kun tilbage at bære alt det nødvendige tilbehør. Med en tang sætte vi to ringe til hver blomst og en krog til øreringe.

vi satte to små ringe på en blomst


Nu er øreringe klar, og du kan allerede bære dem.

Catkins blomster
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner