DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
eksklusive krydderikrukker


Syrlige, brændende og usædvanligt duftende krydderier og krydderier er ikke kun et kulinarisk indfald, men en integreret ingrediens i enhver orientalsk farverig tallerken. Men kun med al deres høje position i køkkenet opbevares de normalt i almindelige papirposer direkte i bulk et eller andet sted i yderste hjørne af skabet. Vi foreslår, at du korrigerer en sådan uretfærdighed og laver lyse og usædvanlige retter til krydderier fra almindelige babymadskrukker.

materiale, der skal oprettes


At fremstille formfremstille legeringer du har brug for:
1. Direkte selve kanden fra under enhver babymad fra enhver producent og volumen;
2. Akryl eller olie maling (vi vil bruge olie maling til maling);
3. PVA-lim;
4. Dekorative elementer lavet af polymer ler, som kan købes i enhver sybutik (hvis du er glad for modellering og du har fri tid og mulighed for dette, kan du selv lave sådanne smykker på forhånd);
5.Lackfjerner, alkohol eller anden affedtningsmiddel;
6. Gennemsigtig lak til akrylmaling (vi brugte blank, men du kan også vælge den matte version);
7. En pensel, fleece og en beholder, hvor du rører malingen.

affedt låg


Men inden vi begynder med den kreative proces, skal krukken først vaskes grundigt efter at have renset den af ​​resterne af babymad og spor af etiketten og tørret. Og låget fra det affedtes med en neglelakfjerner, som i vores tilfælde, ellers vil fingeraftryk ikke jævne plette baggrunden.

omrør malingen

male


Så nu alle forberedende foranstaltninger er afsluttet, skal du blande oliefarver og PVA-lim i forholdet 1: 2 i beholderen efter eget valg (helst stadig bruge en metalbeholder) (dette gøres, så malingen på lågets overflade lægges med et tyndt ensartet lag og klatrede ikke) indtil en homogen konsistens. Foto nr. 5 Og fortsæt derefter med at farve hætten med den resulterende blanding, start med dens fælge og slutter med hoveddelen.

lak


Efter at malingen er tørret grundigt og forudsat, at lågets overflade ikke behøver at være dækket med et andet lag (et sådant behov kan opstå, hvis der stadig er opskrifter på malingen efter tørring), skal du dække det med gennemsigtig akryllak og igen - Læg det til side, indtil det tørrer helt. For øvrigt kan du endda påføre lak i flere lag, så ved en længerevarende brug af glassene, slettes ikke malingen (husk, at hvert efterfølgende lag først skal påføres, når det forrige har tørret fuldstændigt).

lim


Faktisk afslutter dette hovedparten af ​​arbejdet - det forbliver kun ved hjælp af den samme PVA-lim (du kan bruge enhver anden lim som et alternativ) til at fastgøre et dekorativt element lavet af polymerleer på låget.

polymer ler dekorativt element


Og nu er vores krydderkande helt klar! Nu kan den medbringes sikkert i køkkenet og bruges til dets tilsigtede formål.
Kommentarer (1)
  1. Gæst Igor
    #1 Gæst Igor gæster 2. august 2018 08:01
    0
    Er det virkelig ikke klart, at du ikke kan bruge maling til krukker med krydderier?

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner