DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Et panel fra kort med 3D-effekt
Paneler bruges til indvendig udsmykning til at fylde væggene. Der er flere typer: udskåret, træ, kunst, marine temaer og andre. Oftest lavede paneler med blomster, som organisk passer ind i rummet.
Til fremstilling af paneler fra postkort er det bedre at bruge postkort med billedet af landskabet, blomster, forskellige genstande. Det er uønsket at tage billeder med mennesker eller dyr.

Materialer og værktøjer:
• to identiske kort;
• lim "PVA";
• pap;
• fotoramme;
• lineal;
• blyant;
• smalt bånd;
• farvet papir;
• saks.

Materialer og værktøjer


1. Lav først markering på postkort. Vi vender det første kort og tegner en linje under linealen med en blyant under linealen. Afstanden mellem dem er 5 mm. Strimler kan gøres bredere, i dette arbejde er bredder fra 5 mm til 10 mm tilladt. Det er nødvendigt, at postkortet er steget i bredden, så vi tegner striber lodret. Hvis du vil have postkortet længere, skal du lave vandrette striber. Når vi har trukket det første kort, markerer vi det andet kort på lignende måde.

Lav markering på postkort


2. Blyant nummer stripsene. Først på det første kort, skriv tallene 1, 2, 3, 4 osv. Til den sidste linje. Så lægger vi de samme numre på det andet kort. Tallene begynder at skrive på venstre side af kortene.

Blyant nummer stripene.


3. Klip forsigtigt og nøjagtigt postkortene langs linjerne med en saks. (Hvis du ikke klipper det jævnt, kommer et panel med åbninger ud.) Skær de skiver i striber i to bunker, så de ikke blandes.

klip postkort


4. Nu lægger vi striberne ud. Først sætter vi strimmel nr. 1 fra det første kort og strimmel nr. 1 fra det andet kort. Så spredte vi nr. 2 og 2, nr. 3 og 3 og til det sidste nummer.

læg striber ud


5. Vi ser på panelet og fjern om nødvendigt overskydende strimler. I dette tilfælde skal du fjerne et par strimler langs bukettens kanter.

Fjern overskydende strimler


6. Fortsæt med at klæbe strimlerne. Vi tager pap i den passende størrelse og limer på den i rækkefølge, startende fra forsiden. Vi sørger for, at strimlerne ligger flade, ikke går ud over kanten, og at der ikke er noget hul mellem dem.

Kom i gang med at klæbe strimler


7. Påfør lim på karton, så bred som to strimler. Så påfører vi en strimmel, vi trykker på. Sørg for at aftørre limen fra strimlerne med en våd svamp, ellers vil den tørrede lim være synlig og ødelægge panelets udseende.

Påfør lim på pap


8. Lim alle strimlerne til slutningen. Vi skærer overskydende pap af. Resultatet blev et dobbelt postkort. Du kan bruge tre eller fire postkort til at oprette et panel, så kommer det meget mere ud.

Vi sætter alle strimlerne til slutningen


9. For at holde panelet jævnt, lægger vi det udførte arbejde under pressen, indtil det tørrer helt.

læg det arbejde, der er udført under pressen


10. Vi indsætter det færdige panel i fotorammen. Du kan bruge enhver ramme: træ, plast, metal eller andet.

Du kan bruge enhver ramme


11. Du kan undvære en ramme til fotos. Det er ikke svært at lave en ramme ud af papiret i sig selv. Klip elementerne til rammen ud fra gult papir, og indsæt dem omkring panelets kanter. Fra et smalt bånd eller tråd laver vi en løkke, fastgør den med lim (eller tape) til rammen. Et sådant panel kan lægges på en hylde, eller du kan dekorere en væg med det.

3D-postkortpanel


På denne måde er panelerne lavet af to identiske kort med 3D-effekten. I denne teknik kan du lave paneler til ethvert emne.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner