DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Disse dage med højteknologi og kontinuerlig automatisering er manuelt arbejde værdsat meget, meget højt. Billederne broderet med et kors bærer varme og oprigtighed. Og hvis du moderniserer disse malerier og bringer dem en vis originalitet, er skabelsen generelt uden ros. Vi taler om krydssting fra et fotografi eller et billede. Ikke færdige butiksordninger tages som basis, men for eksempel et portræt på fotoet, baseret på hvilket der er udført et broderet billede.

For at få ordningen er det nok at sende et foto af det ønskede arbejde på et specialiseret websted, og det konverteres til en ordning for brodering og sendes til e-mail. Selvfølgelig kan du udføre dette skema selv i et specielt program, men her har du brug for særlig viden og færdigheder og meget tid.
Når du har modtaget ordningen, skal du udskrive den.

udskrivningsordninger


Derefter skal du klippe arkene og forbinde dem sammen. Jeg gør dem ikke til en stor generel ordning, fordi de flosses meget hurtigt, og det bliver ubelejligt at arbejde med dem. Forbind ved fragmenter.

Jeg forbinder fragmenter


Det næste trin. Jeg henter lærredet. For at gøre portrættet mere realistisk og ligner originalen er det bedst at vælge et lærred fra nr. 18 og derover. I dette tilfælde broderi vil være på lærred nummer 18.
Jeg bøjler lærredet, så der ikke er nogen saging.

Jeg vælger lærredet


Det næste trin er trådvalg. Jeg bruger DMC tandtråd, bomuld. Skemaet er ledsaget af en palet med farver med antallet af trådheller. Det er kun tilbage at købe de nødvendige farver.

trådvalg


Dernæst finder jeg den omtrentlige midten på lærredet og på diagrammet. Jeg bestemmer, hvilken farve jeg har brug for for at begynde at brodere. Jeg trækker nålen. Nålen skal være med en afrundet ende for ikke at rive lærredet. Og jeg gør det første sting, og holder tråden fast fra den forkerte side. Knuden er ikke lavet, tråden fastgøres af sig selv.

gør det første sting


Jeg stram den godt, så tråden ikke derefter åbnes.

God stram


Jeg begynder at sy kryds. Jeg laver sting fra nederste venstre til øverste højre. Nålen går ind og ud. Fra indersiden ud i nederste højre hjørne og kommer ind i øverste venstre hjørne.

Jeg begynder at sy kryds


Og så broderer jeg hvert afsnit efter mønsteret.

Jeg broderer hvert afsnit

i henhold til ordningen


Efter en vis tid vil tegningen allerede være synlig.

tegningen vil være synlig


Når broderiet er færdigt, skal du vaske det færdige arbejde i varmt sæbevand og damp fra den forkerte side.
Portrættet er klar!

Korsstingfoto


Sådanne portrætter eller ethvert tematisk broderede billeder fra billedet kan tjene som en dekoration af din egen lejlighed samt en vidunderlig gave, som alle vil være tilfredse med uden undtagelse.
Kommentarer (2)
 1. Natalia
  #1 Natalia gæster 5. november 2014 10:35
  3
  Billedet var fantastisk, men jeg ville brodere med en dobbelt tråd, så lærredet ikke var synligt. Men dette er efter min skøn))
 2. Julia
  #2 Julia gæster 9. april 2017 16:28
  0
  Fortæl mig, hvor og til hvem kan jeg sende et foto og få et skema og trådfarvenumre?) Tak

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner