DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Øreringe lavet af polymer ler
Kan du huske, hvordan du plejede at lære at skulpturere fra plasticin i din barndom? Så mange interessante ideer, men alle sammen endte de som regel med beskidte hænder og uopfyldte forventninger. I dag er der et godt alternativ til alle disse kortvarige plasticinprodukter - polymerleer. Takket være dette materiale kan du fremstille smukke og originale smykker, der vil glæde dig i mere end et år.

Og så vi har brug for:
1. Bagt polymer ler Cernit (Cernit) - blå og hvid;
2. Tandstikker;
3. En skarp kniv (eller ligesom mit blad til en brevpapirkniv);
4. Tilbehør til øreringe;
5. Og et hvidt ark papir (du kan også bruge glas eller en anden ren og glat overflade).
6. En knivspids salt;
7. Og selvfølgelig inspiration (fordi uden det intetsteds!).

øreringe materialer


Og så, når vi har samlet alle de nødvendige materialer, begynder vi at skabe! Først og fremmest er vi nødt til at opvarme leret, så den bliver blødere og mere elastisk. For at gøre dette skal du afskære et stykke hvid ler og begynde at ælte det med dine hænder. Denne proces er ret trættende, så vær tålmodig (for at fremskynde processen kan du bruge en speciel blødgøringsmiddel til ler). Efter at have opvarmet leret i dine hænder, kan du omsider rulle op to små kugler (lidt mindre end en centimeter). Nu skal disse kugler rulles i groft salt - dette giver perlerne en interessant effekt. Derefter skal de gennembores med tandstikkere og afsættes, på dette tidspunkt har vi ikke længere brug for dem.

polymer ler


Nu begynder vi at skulpturere unger. Som sidste gang blødgør vi leret i vores hænder. Først skulpturerer vi en kugle (1 cm) - dette er det fremtidige hoved. Vi tager et stykke ler lidt større (1,5 cm) og ruller også bolden op (hvis det ikke er helt engang er det ikke skræmmende) - dette er bjørnens krop.

polymer lerkugler


Vi forbinder hovedet med kroppen.

polymer lerkugler


Enig, selvom dette ligner en bjørn, fastgør vi derfor fire mere identiske kugler (0,5 cm) til overkroppen - det var her bamsenes ben optrådte. Men han mangler stadig ører og en snude. Derfor tager vi et stykke ler (0,5 cm), ruller kuglen og skærer den i to, mens vi laver en vandret linje med en tandstikker. Vi fastgør de resulterende ører på hovedet. Skær derefter et andet stykke ler, ælte og flad mellem fingrene. Vi skulle få en lille flad oval, den skal også tegne en lodret linje i midten med en tandstikker. Vi fastgør den resulterende næse til hovedet. Bjørnen er klar!

polymer lerunger


Nu fikser vi tilbehøret (undtagen Schwenz) og sender vores produkt, der skal bages i ovnen. Den tid og temperatur, der kræves til bagning af ler, er normalt angivet på emballagen. Jeg bager produktet i 30 minutter ved en temperatur på 130 grader. Når produktet er bagt, skal det stadig afkøles i nogen tid, da den varme ler er meget skrøbelig. Glem ikke at de hvide perler stadig er i salt, så vi dypper dem i koldt vand (dette vil ikke påvirke produktets kvalitet), saltet opløses, og vi ser interessante og originale perler foran os. Nu slutter perler og bjørne sig til hinanden. Og det sidste trin er at sikre shvenz. Alle vores øreringe er klar. Slid sundhed!

Øreringe af polymert ler

DIY-øreringe i polymer ler
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner