Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
Много хора крият пари в пликове, прасенца или книги, за да спестят за нещо, което харесват, увлечени от стила на Фън Шуй, знам със сигурност, че парите трябва да добавят към нещо красиво и скъпо, банкнотите трябва да са удобни и приятни. Колкото и смешно да звучи, но парите обичат лукса, искам да покажа как да направите красива торба с пари от кадифе и панделки.
Имаме нужда от: кадифе, дантела, златен плат, панделки, мъниста, дакрон и капронова нишка. Игли за мъниста, игли за панделки, ножици, щифт.
От кадифената тъкан изрязваме лента за бъдещата чанта, тоест определяме сами размера на чантата, след което правите скици с лавсанова нишка, като прибирате плата за дантела.

Кадифена торба с пари

Кадифена торба с пари


Преди да зашиете лента в бъдеща чанта, тя трябва да бъде изцяло бродирана и украсена, след което да бъде зашита и разтегната дантела. Ние бродираме бижута върху тъканта, правим цветни венчелистчета с панделки, най-голямото бяло цвете в чантата ми, вземаме широка бяла панделка и продължаваме.

Кадифена торба с пари


След това с помощта на игла с конец и панделки навиваме розите, розите се правят бързо и не е трудно, основното е да шиете всяка къдрица с конец, не затягайте силно къдриците, сами избирайте размера на розите, направих ги малки.

Кадифена торба с пари

Кадифена торба с пари


Сега ние шием предварително подготвените рози върху бъдещата торба, шием я здраво, но внимателно, така че тъканта да не се деформира, кадифената тъкан може да се повреди от иглата, затова внимателно опитваме всяко цвете и го шием, за да не оставим дупки в тъканта.

Кадифена торба с пари


След като розите са пришити, правим венчелистчетата около розите, за това вземаме игла за панделки и панделки и внимателно, без да повреждаме тъканта, бродираме венчелистчетата.

Кадифена торба с пари


След това всичко се коригира внимателно, някъде затягаме нещо, някъде подгъваме, подравняваме плата и се приготвяме да шием чантата.

Кадифена торба с пари

Кадифена торба с пари


Пристъпваме към попълването на чантата, с помощта на шевна машина шием чантата си, като добавяме златна материя отстрани, като по този начин чантата ще стане по-широка и красива.

Кадифена торба с пари


Ние шием златния плат много внимателно и е незабравимо, че ще е необходимо да поставим дантела на вече приготвеното място.

Кадифена торба с пари


Сега с помощта на щифт, ние поставяме в низ, тя може да бъде всяка, за вашия вкус, дълга или къса, аз взех усукана нишка.

Кадифена торба с пари


Чантата е готова, сега вземаме мъниста и внимателно шием мънистата към торбата, шием с найлонова нишка. Оказа се много красива и богата чанта, не винаги можете да я намерите в магазина, можете да я използвате не само за пари, но и като калъф за телефон и т.н.

Кадифена торба с пари

Кадифена торба с пари
Коментари (0)

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини