Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
» » »Дърво за привличане на пари
Парично дърво - Фън Шуй отдава голямо значение на дърветата, дърветата на щастието, парите, от злото око и т.н. И ако едно дърво бъде направено независимо, то ще донесе повече ползи и пари, тъй като в него се инвестира човешка енергия, която по-късно ще привлече пари, здраве, успех и щастие.
За да направите дърво с пари, имате нужда от тънка тел, глина, скъпоценни камъни, в нашия случай това е скален кристал, шамани и древни племена почитат тези камъни за тяхната чистота и красота. Вземаме също лака и червената лента, лентата трябва да е точно червена, този цвят на богатството. Златна верига, камъните могат да бъдат заменени с всяка друга, например, перлите привличат добре парите.

Парично дърво


Ние правим глинена саксия от глина, формата може да бъде всякаква, на вкус и цвят, основният съд за дърво трябва да е стабилен, след като глината се охлади и лакира, ще приеме стабилна форма, така че обърнете голямо внимание на дъното.

Парично дърво

Парично дърво


Извиваме клонките от жицата, тънки и буйни, нанизваме камъните върху клонките, прокарваме жицата през дупката и след това я усукваме в клон.

Парично дърво

Парично дърво


След като всички клони, направени от ствола на дървото, навиваме всеки клон един към друг, много стегнат, като същевременно даваме форма на дърво, той може да бъде и всеки.

Парично дърво

Парично дърво


Внимателно пъхате готовото дърво в саксия от пластилин, дървото в саксията, сега ние закърпваме всички неравности, покриваме с лак и верига.

Парично дърво


Лакът изсъхна, сега ние навиваме ствола на дървото с червена панделка и завързваме лък. Прикрепяме втората лента към саксията с пластилин.

Парично дърво


Оказа се красиво и блестящо парично дърво, трябва да го поставите в ъгъла за пари на стаята, не забравяйте да избърсвате праха от него всяка седмица и да изправяте клоните, променяйки местоположението на клоните, енергията ще тече в различни посоки.

Парично дърво
Коментари (0)

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини