Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
» »Играчка за сън" Такса "
Какво може да бъде по-хубаво от това да правите нещо със собствените си ръце за собственото си дете? Особено когато едно домашно малко нещо носи радост на дете.
Тази статия ще ви каже как да си направите сладка играчка за сън. За това имате нужда:
- материя, мека на допир (мотор, филц, фланел, трикотаж или нещо подобно) от всякакъв цвят с размери 40х50 см;
- кадифе или изкуствена кожа черно 5х2,5 см;
- конци (цветове на основната тъкан и цветове на обратното), игла;
- пълнител за играчки.
Първо на лист вестник нарисувайте очертанията на бъдеща играчка. След това го изрязваме и, като го прикрепяме към плата и го закрепваме с щифтове, го очертаваме със специален маркер за тъканта или с обикновен сапун. Изрежете две половини от „тялото“ на играчка куче. За ушите върху тъканта изчертаваме четири контура, изрязани.

Играчка за спане


Ние шием моделите на тялото помежду си от грешната страна. Не си струва да шиете до края, на едно място оставяме малък нежелан отвор за последващо пълнене с предварително избрания пълнител.

Играчка за спане


Оказваме зашитата основа за тялото на играчката от предната страна. След това пълним играчката (плътно, но не плътно) и внимателно зашиваме дупката.

Играчка за спане


Стигаме до зашиване на ушите. За да направите това, вземете два модела уши и ги шийте от грешната страна по ръба. Оставяме малка зона незакрепена, за да обърнем ушите към предната страна. Ние усукваме, шием незакрепената секция, пришиваме я към главата.

Играчка за спане


След това шийте носа от черна тъкан (или от изкуствена кожа). Ние бродираме затворените "спящи" очи, реснички и нокти по лапите с груба нишка.

Играчка за спане


Всичко, играчката Dachshund за сън е готова. За украса можете да шиете лепенки от ярка тъкан върху играчката, да прикрепите лък или да направите капак на гърба.

Играчка за спане


По време на пълнене с пълнител, можете също да поставите ленена торба с мента или майчината в главата на кучето за най-добър сън на детето.

Играчка за спане
Коментари (1)
  1. Sashulya
    #1 Sashulya госта 7 ноември 2013 г. 14:10
    1
    моите таксита трябва да направят това

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини