Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
» » » »Коледна снежна коледна елха
За това акцидентен имаме нужда от няколко листа обикновена бяла хартия, можете да използвате цвят, ако желаете. За снежно коледно дърво се използва бяла хартия. Ножици, лепило, обикновен молив, празен прът или дебела жица, парче пластилин.

Коледно снежно коледно дърво


Кръгове са нарисувани върху листове хартия, това ще бъдат слоеве за коледното дърво. В примера с 11 нива. Следователно е необходимо да нарисувате 11 кръга, така че всеки от тях да е малко по-малък от предишния.

Коледно снежно коледно дърво


Разделете всеки кръг на осем равни части. Вътре в кръга, точно в средата от центъра до кръга, нарисувайте линия, както е показано на фигурата.

Коледно снежно коледно дърво


След това се изрязва кръг по основната линия. Правят се разрези до средната линия, която нарисувахме в предишната стъпка.

Коледно снежно коледно дърво


След това внимателно разточете всяко парче на руло. В този случай с помощта на молив за лепило го поправяме. Така направете с всяка обиколка. Вземете един вид малки шишарки.

Коледно снежно коледно дърво


Едно ниво за коледното дърво е готово. Същата операция трябва да се извърши с останалите кръгове.

Коледно снежно коледно дърво


След това се изрязва основата за коледното дърво. Тя може да бъде от картон или обикновена хартия. Най-добре е да вземете нещо твърдо, така че дървото да не залита и да падне. Ще ви трябва парче пластилин, в което е поставена или прът, или дебела жица.

Коледно снежно коледно дърво


Поставяме всеки ред на подготвената пръчка, както е показано на фигурата.

Коледно снежно коледно дърво


Оказва се толкова красиво и оригинално поздравително подарък за новата година. Отгоре можете да поръсите със сухи пайети за очите или да използвате лак за коса с искри, както е показано в примера. Освен това под коледното дърво могат да бъдат инсталирани мини подаръци или малки играчки. На светло дърво ще блести в различни нюанси поради големия слой искри. Изглежда, че пред вас е истинско снежно коледно дърво.

Коледно снежно коледно дърво

Коментари (2)
 1. feelloff
  #1 feelloff госта 5 ноември 2012 г. 09:13
  0
  Необходимо е да направите от [color = # 33CC00] зелена хартия [/ color], пак няма да има нищо! : bully:
 2. снайпер
  #2 снайпер госта 27 ноември 2012 г. 09:42
  0
  Страхотно !!!

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини