Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
Понякога прекарваме толкова много време в избора на подарък за втората си половина, че забравяме - най-ценното подарък - Това е самостоятелен подарък.
За да направим сърце от хартия, се нуждаем от червена хартия, достатъчен е един лист, канцеларски нож, PVA лепило, маркер, кибрит и линийка.


За да се образуват части, е необходимо да се изрежат ленти от хартия с чиновнически нож, ширина приблизително 0,5 см и дължина 30 см.След като изрежете ивиците (парчета 20-25), трябва да вземете лист хартия и да нарисувате сърце върху него, което впоследствие ще попълните.


След това трябва да започнете най-важното - производството на части. За да направите това, трябва да вземете кибрит и плътно да навиете една лента хартия върху нея до края.


И когато приключите с навиването, внимателно отстранете чилето от мача. Трябва да получите такъв елемент.


След като премахнете чилето от мача, го поставете на масата и той бавно ще се разгъне и ще приеме следната форма.


Краят на хартията трябва да бъде запечатан с PVA лепило. Когато изсъхне, това лепило става прозрачно, поради което е много подходящо за Quilling.
Трябва да направите 20-25 такива елемента (колко ивици хартия има), добре, след това да започнете да попълвате начертаното сърце.


Напълнете сърцето напълно с елементи и го залепете със същото лепило помежду си. След като залепите всички елементи, оставете сърцето да изсъхне и тогава можете да дарите. Искам да отбележа, че можете да използвате хартия от всякакъв цвят и да направите различни форми с различни размери.
Квилингът е забавно и интересно занимание, което не изисква много усилия. Елементите са доста лесни за получаване, а сглобяването им е най-лесната работа.

Ние създаваме Сърце от Квилинг и това е, което имаме.Страхотен подарък за момиче. Специално за сайта washerhouse.com/3Коментари (1)
  1. Diman
    #1 Diman госта 20 август 2011 г. 12:13
    0
    супер усмивка

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини