Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
» » » »Кисело сирене от филц
Играчките, изработени от филц, се считат за най-безопасните за децата, а ако са пришити от ръцете на мама, тогава и за най-обичаните. Като материал, филц изглежда страхотно в продуктите, лесно е да шиете от него, не се нуждае от обработка, а цветната палитра, в която се продава, ви позволява да фантазирате и създавате напълно невероятни неща. Особено често храната за кукли се шие от филц - когато е готова, тя изглежда като истинска храна, поради което радва децата.
Този клас матер ще помогне да се направи сирене. Процесът на производство е възможно най-прост, дори човек, който е далеч от ръкоделието, може да се справи с него.
Ще ви трябва:
- жълт филц и конец в тон;
- синтетичен зимник или памук;
- картон за шарки и ножици.

Подходящи са всякакви нишки, въпреки че основно използват нишка. Обикновените нишки могат да бъдат удвоени, като по този начин се увеличава дебелината. Синтетичният зимник е по-добре да вземете най-тънкия, така че сиренето на играчката да не изглежда като възглавница.
Играчка сирене от филц

Играчка сирене от филц

Първо трябва да нарисувате модел - това ще помогне на въображението. Като основа вземете правоъгълник с размери 5 * 7 см, нарисувайте дупки в сирене и ги изрежете. След това изрежете две части от филц. Сложете ги заедно и сложете слой от синтепон между тях. Зашийте частите с променлив шев. Третирайте вътрешните дупки по същия начин. Затегнете конеца и изправете продукта.
Играчка сирене от филц

Играчка сирене от филц

Играчка сирене от филц

Съгласете се, нищо сложно, но детето ви ще има ексклузивна и интересна играчка. Към сиренето може да се добави парче хляб, наденица и други хранителни продукти, за които филцът също е подходящ.
Коментари (0)

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини