Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
Играчките в стила на Тилда винаги са ярки, смешни и необичайни. В моя майсторски клас предлагам да шият Тилда Гъска, грижовна майка и пестелива домакиня.
Тилда гъска

Модели и модели
Всяко шиене започва с модел. Височината на куклата е 53 см. Състои се от 5 различни части. Но са необходими само 8 детайла, тъй като крилото, краката и стъпалото са дублирани. Тялото на гъска е квадрат. Материята за тялото е дебел памук. Можете да използвате лен, въпреки че е груб или бежов плат за матрак. Правим всички модели по двойки.
модел

модел

Глава и торс
Всички детайли на тялото с гъски, с изключение на човката и краката, направих от памучен цвят с мляко. Клюнът и краката са пришити от филц - жълт и червен. Зашийте човката към главата.
Тилда гъска

След това шием квадратчета към шията, които ще станат тялото на гъската. Едва тогава ние шием двете части заедно и усукваме. Черни бродирани конци за бродиране. Ние пълним със синтепон.
Тилда гъска

ние шием

Тилда гъска

Лапи и крила
Червените крака на гъската се състоят от 3 части. Първо, ние шием малки правоъгълници от филц до дъното на шарките на стъпалото. Това ще е задната част на краката.
Тилда гъска

Изрежете 4 еднакви детайли на краката от червен филц. Отрязваме гърба на две части. Освен това дължината на полукръга на отрязаната част трябва да е равна на дължината на правоъгълника на гърба на краката. Отшити части отдолу на други два модела крака.
Тилда гъска

Сега шием моделите на краката.
Тилда гъска

Останалите детайли на целия крак ще бъдат стъпалата. Ние ги шием с горните части с декоративен шев.
Тилда гъска

крак

Напълнете краката и шийте в торса.
Тилда гъска

Сега шием детайлите на крилата. Напълнете и шийте до тялото. Тялото на гъски е готово.
багажник

Тилда гъска

дрехи
Започваме да обличаме Тилда гъска с бикини. За целта изрязваме четири еднакви трапеца от бял памук и ги шием по двойки отстрани. Ние усукваме, шием дантела. След това шием всеки крак поотделно към тялото с гъски, където са пришити багажника и краката.
Тилда гъска

Тилда гъска

Ние правим риза от един модел. Изрежете шията, шийте отстрани на ризата.
дрехи

След това огънете лента от плат наполовина и направете яка за изправяне. Украсяваме ръкавите с дантела и плитка. Загряваме подгъва. Ние правим полата от правоъгълник с един заден шев.
Тилда гъска

Облечете гъша риза. Събираме полата в кръста и шием към ризата. Полата трябва да е точно над бикините. Събираме долната част на панталоните, така че да изглеждат красиво изпод полата с панделка.
Тилда гъска

Ние шием капачка. Изрежете два правоъгълника от тъканта. От едната страна ние шием дантела между правоъгълниците. Гърбът на капачката е част, извита под формата на арка.
Тилда гъска

Ние шием две части.
Тилда гъска

Рокля от гъски ще украси престилката. Ние го шием от две парчета бял памук. Ние шием дантела около периметъра. Изрязваме дупка в средата. Леко огънете краищата навътре и шийте.
престилка

Слагаме престилката и капачката върху гъската. Наведох дъното на капачката и заших. Така че капачката да прилепва плътно към главата, леко стесних гърба на дъното.
Тилда гъска

Начертахме руж по бузите на гъската, като куклите на Тилд. Прекарайте синята лента през яката и я съберете. Връзваме капачка със същата панделка. Тилда гъска е готова. Такава гъска може да бъде представена на детето като кукла или като сувенир за възрастен.
Тилда гъска

Тилда гъска
Коментари (0)

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини