Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
» »Идеи за изработка на птици от различни материали
Птиците винаги са привличали погледите на другите и много от тях са привлечени от способността си да летят. Разнообразието им е просто невероятно. Например лебеди или щъркели очароват със своите размери и красота, кълвач и сойка - с необичаен външен вид, бухал и врана - със строгост, а маги - с неспокойствие. Всеки има свой характер и характер! И колко птици, които не се виждат, но звучното им пеене се чува на дълги разстояния.
Не е изненадващо, че много майсторски майки обичат да изобразяват птици в различни техники. Днес ще разгледаме няколко варианта за правене на пернати приятели от различни материали.
От пясъка.
На тревата на тревата можете да направите красива композиция от цветен пясък. Бял гълъб, с нежни маргаритки по контура, изглежда страхотно на синьо сърце.
Идеи за създаване на птици

От листата на ирисите.
Това великолепно тъкане от зелени листа на ирис изглежда необичайно. Дълга опашка придава на птицата допълнителен чар.
Идеи за създаване на птици

От полиуретанова пяна.
На основата на твърд картон, издълбан във формата на щъркел, се полага полиуретанова пяна. Лесно се боядисва с емайл и запазва красотата на външния вид за дълго време.
Идеи за създаване на птици

От пластмасови бутилки.
Пластмасови контейнери - плодороден материал за занаяти. Можете да изрежете всякаква форма и да рисувате във всякакви нюанси. Ето такава ярка петел, получена само от няколко бутилки.
Идеи за създаване на птици

От пера.
Ако перата са внимателно събрани, тогава можете да направите великолепен занаят, който изглежда просто естествен. Рамката за птиците е направена от гипс, който е залепен с истински пера.
Идеи за създаване на птици

От хартия.
Обикновената офисна бяла хартия може да ви бъде полезна акцидентен, Просто трябва да заобиколите дланта на детето, да отрежете много такива заготовки и да ги залепите върху обемна основа. Друг гълъб на мира изглежда великолепен и величествен.
Идеи за създаване на птици

От уредите за еднократна употреба
И този хвърчащ гълъб е направен от съдове за еднократна употреба. Рамката е оформена от метална мрежа, върху която са фиксирани пера от лъжици и вилици за еднократна употреба. Оригинален и необичаен.
Идеи за създаване на птици

От бутилка с мляко.
За тази малка птица трябва да вземете бели бутилки, в които се продават млечни продукти. Изрежете всички части на тялото и ги закрепете с универсално лепило. Не е нужно дори да рисувате нищо.
Идеи за създаване на птици

От тъканта.
Разкошът и текстурата на занаятите могат да бъдат постигнати с помощта на синтетичен зимник и прозрачна тъкан. Такава птица може лесно да бъде ушита от майстор-майстор, който знае как да работи с шевна машина.
Идеи за създаване на птици

От суха трева.
Някой, който да приготви сено за крави и коне, а за иглени жени - това е плодороден материал за творчество. Такава птица, изтъкана от билки и уши, изглежда не само необичайно, но и някак магически.
Идеи за създаване на птици

Изработена от пяна.
Друг плодороден материал, който е лесен за рязане и добре поддържа формата си. Птиците от стиропор изглеждат реалистични и не е необходимо да харчат допълнителни пари за производството си.
Идеи за създаване на птици

Идеи за създаване на птици

От цветята.
Основното в този занаят е телена рамка. И тогава просто го напълнете с цветя и получавате такава пилешка майка с пиленца от конец.
Идеи за създаване на птици

От сеното.
Този голям кран е направен от суха трева и изглежда просто невероятно. Необходимо е да завържете купчина сено с конец и да придадете формата на птица. Не е възможно често да видите занаяти в такава техника.
Идеи за създаване на птици

Тези красиви птици ще могат да се появят във вашия двор, ако положите малко усилия да ги направите.
Коментари (0)

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини