Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
» » » »Украсете къщата за Великден с деца
Честването на Великден продължава цяла седмица. Тъй като празникът пада през пролетта, всеки иска да украси къщата през пролетта ярка и цветна. Великденски венци, цветни яйца и какво още може да допълни интериора на апартамента? Предлагаме да украсим къщата по обичайния, но много забавен начин. Можете да добавите ярко зелен цвят, малко ентусиазъм и усмивки към вашия апартамент и да го направите заедно с децата. За да направите това, ще направим яйца с големи очи с буйни коси от трева.
Ние украсяваме къщата за Великден с деца

Ще ни трябва:
• Яйчни черупки.
• Вата.
• Пшеница.
• Вода.
• 2 седмици време за покълване.
1. Черупките трябва да се мият и да се поставят стабилно. Можете да използвате или обикновена картонена стойка или керамични съдове. Напълнете черупката с памук.
Ние украсяваме къщата за Великден с деца

Ние украсяваме къщата за Великден с деца

Ние украсяваме къщата за Великден с деца

2. За да запазите зърната добре върху памучен носил, първо поръсете памучната вата с вода и едва след това напълнете житото. Периодично трябва да се добавя водата в черупката. Течностите се нуждаят толкова много, че памучната вата да остане мокра, не повече.
3. След седмица ще отглеждате трева от тази височина. Но решихме да отглеждаме зелена коса чрез подлиния.
4. След две седмици благородна коса ще расте в смешни малки очи. Залепваме очи на черупките (имам стикери от детски дизайнер, въпреки че можете просто да нарисувате муцуни с химикалка от филц). Сложихме косата на децата в прическата. Ще направим прическа за някого и ще поставим нечия коса в кок. Е, екипът с големи очи с яйца е готов да украси великденската трапеза и празничния интериор на къщата.
Ние украсяваме къщата за Великден с деца
Коментари (0)

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини