Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
Огромен избор на мебели за продажба не гарантира, че точният модел ще бъде намерен. Персонализирането ще бъде твърде скъпо. И да се намери художник, който да направи всичко качествено трудно. Изходът е да направите маса със собствените си ръце. Тази задача не е толкова трудна, колкото може да изглежда в началото. Но в крайна сметка ще се окаже точно това, което сте очаквали.

Материали и инструменти
За изработката ще ви трябват такива материали:
• три листа от ламинирана дървесни частици;
• шайби;
• ядки;
• фиби за коса;
• шестоъгълни сляпи гайки;
• хромирана тръба;
• мебелни колела.
направете си масичка за кафе

направете си масичка за кафе

Материалът за производството на маси може да варира в зависимост от предпочитанията на собственика. В този случай плотовете са изработени от ламинирана от едната страна на подложката за ламинат. Можете да го закупите във всеки магазин за хардуер, като се свържете с продавачите. Друг вариант е да поискате листове в складове, съхраняващи строителни материали. В този случай можете да спестите много пари.
Необходими инструменти:
• мозайката;
• шлайф;
• отвертка;
• бормашина за дърво въз основа на диаметъра на шпилката;
• рулетка;
• комплект гаечни ключове.
направете си масичка за кафе

Ако във фермата няма мозайката, това не е проблем. В момента услугата за рязане на материали е широко разпространена. При умерена цена те ще направят разрез според даден чертеж или дори ще помогнат с оформление.

Производствен процес.
Първо, листовете трябва да бъдат опаковани и закрепени със скоби. В тази форма им се дава необходимата форма. Моделът може да бъде модел от аракал, наслоен върху горния лист на опаковка. Цялата работа трябва да се извърши на грубата страна на листа.
След оформянето на листовете се маркират разстоянията за подреждане на отворите за шиповете. Те трябва да са най-малко на 5 см от ръба. Пробиването се извършва без сваляне на скобата. Дължината на шпилките е 1 м. Масите за кафе за хола не се правят високо, защото шпилките се нарязват наполовина с шлайф. В този случай се нуждаете от два продукта за инсталиране. Хром тръбите се продават с дължина три метра. Размерът им се определя въз основа на разстоянието между плотовете. Не забравяйте да извадите дебелината на средните плотове и шайби.

Етап първи
Вземете горния капак и го поставете с лицето надолу. В дупките слагаме фиби. Шайбата е подредена от предната страна, с равна повърхност към платното. Фиксираме фиксатора със сляпа гайка.
направете си масичка за кафе

От друга страна, на шпилката се завива шайба с пола.
направете си масичка за кафе

В монтажа сглобяването на таблицата "Направи си сам" изглежда така:
направете си масичка за кафе

Грешната страна на капака се оказа така:
направете си масичка за кафе

Хромирана тръба се поставя върху фиби. Той служи като декоративен елемент. Обратната връзка се елиминира поради размера на гайката.
направете си масичка за кафе

Втори етап
На шайба, подредена върху хромирана тръба, се поставя втори плот. Дизайнът е фиксиран с гайки.
направете си масичка за кафе

Трети етап
Дупките под колелата са пробити в долния плот. Те са подредени вътре в конструкцията от дупките за шипове. Тъй като таблицата според индивидуалните размери на отвора за подвижни елементи може да бъде подредена без маркиране - по око.
направете си масичка за кафе

Мебелните колела са фиксирани.
направете си масичка за кафе

Долната плота е фиксирана към конструкцията.
направете си масичка за кафе

Шпилката може да стърчи над гайката, като заключва колелата. Той трябва да бъде подрязан с шлайф или нож за ножовка.
направете си масичка за кафе

Е, сервиращата маса е готова. Височината на нивата може да се променя в зависимост от целта и предпочитанията.
направете си масичка за кафе

Можете да направите таблица, чиято цена ще бъде много по-ниска от покупката, за няколко часа. Простотата на дизайна ви позволява да не подготвяте чертежи и да пренебрегвате точността на определени размери. Ще бъде удобно за начинаещи в мебелния бизнес. Можете да направите дизайн както за вашите нужди, така и за подарък, Такава миниатюрна мобилна сграда е полезна за всяка приятелска домакиня.
Коментари (0)

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини