Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
Преработката на дрехи отдавна е много от необходимостта, превърната в увлекателно хоби. Благодарение на него е лесно да превърнете едно обикновено (и често ненужно) нещо в изключително.
Имате ли мъжка риза, която никой не носи? На съпруга си е малък, но на сина си все още е голям. Това е чудесна причина да го превърнете в ново нещо за любимия си. Направи си сам блуза за жени - не е толкова трудно, ако има готова основа. Нужно е само малко преработване.
За промяна ще използваме нишка от дъвка в работата си. Тя ще събере излишната тъкан в красиви гънки, напълно ще промени външния вид на модела и в същото време ще го намали с няколко размера. Предимствата на този метод са, че не е необходимо да прерисувате ризата, не е необходимо да правите сгъвки под гърдите. Ластикът ще пасне на фигурата на правилните места и ще се простира на гърдите и бедрата до необходимия размер.
Тази риза може да се носи в офиса. Тя ще изглежда страхотно с класически панталони. А в комбинация с дънки ще има прекрасен ансамбъл за разходка или пазаруване.
Стъпка по стъпка препоръки за работа
блуза за мъжка риза

За да може нашата сглобка да се окаже гладка и симетрична, очертаваме местата на линията. За да направите това, начертайте паралелни ивици под владетеля. Можете да направите това със сапун или обикновен молив. Местата за сглобяване ще започнат от мястото на бутоните.
блуза за мъжка риза

В този случай ние използваме резбата на дъвката като "долната" нишка на машинната линия. Затова го навиваме на калер. Можете ръчно, но можете да използвате специален машинен механизъм за това. Това не е важно. И след като калерчето е поставено на мястото си, а нишката на венците се издърпва, като нормална нишка при зареждане с гориво.
блуза за мъжка риза

Ние шием линиите според маркировката от предната страна на ризата. Оказва се, че гумата с конец е от грешната страна.
блуза за мъжка риза

В началото и в края на шева нишката на венеца и обикновената нишка трябва да бъдат вързани заедно. Възлите се правят здраво. Докато носенето на това място е специална тежест и нишките трябва да се държат здраво.
блуза за мъжка риза

Игото на гърба е двойно. Следователно това място е по-плътно от останалата част на ризата. За да не се надуе тъканта тук, ние слагаме монтажа по-често.
блуза за мъжка риза

В резултат на това детайлите на ризата се изтеглят заедно с еластични ленти и визуално продуктът се намалява значително.
блуза за мъжка риза

Начертаваме маркировки върху ръкавите, сякаш продължаваме предната и задната линия.
блуза за мъжка риза

Поставете линията и от предната страна. На самия маншет също си струва да се направи замазка.
блуза за мъжка риза

Стилна и уникална дамска блуза е готова! Можете да пробвате ново нещо.
блуза за мъжка риза

блуза за мъжка риза
Коментари (0)

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини